The Good Wife 5×15 magyar felirat

thegoodwif

 

The Good Wife – 5×15 – Dramatics, Your Honor (HDTV-LOL, HDTV-AFG, 720p-DIMENSION) felirat letöltése.

Reklámok

28 thoughts on “The Good Wife 5×15 magyar felirat

 1. Wow, köszikösziköszi 🙂 én belefutottam sajna a facebookon a spolierbe, azóta nyaggatom az uram, hogy elmondhassam neki, de nem engedte 🙂 de most jól megnézzük és nem kell tovább magamban tartani…

 2. Nem tudom ennél többet ki lehetett volna-e hozni Will-ből a sorozatban, az biztos, hogy le kellett zárni az Alicia-val való vergődését, ami sokszor már ártó volt, de a kiválás után ugyanakkor volt, amikor poénos is. Ezen a szinten azonban Will-el és Alicia-val csak ismételte volna a sorozat önmagát. Az egyik karakter nem tudott sehová sem fejlődni a másik pedig már túlfejlődött ezen. Kellett valami bátor dolog és végül meg is léptek egyet.

  Tagadhatatlan ugyanakkor, hogy lehetett volna elegánsabb is a dolog, sokkal elegánsabb. Egy tárgyalótermi lövöldözés, ugyan már?! Jó, hogy nem egy részeg sofőr csapta el egy kereszteződésben. Az alkotók annyira sokkolni akartak, hogy a direktsége miatt nem jött át a dolog nekem teljesen. De mondjuk ez egy apróbb negatívum ahhoz a hatalmas pozitív hozadékhoz képest, amit a jövőre nézve ez a sorozatnak jelent.

  Az előzetes még el is játszik azzal, hogy ki lesz a Will-pótlék, merthogy kell. A csupa erős nőből álló egyeduralmat egyszerűen nincs senki, aki megtörné, ezt még Will sem tette, tehát kell, aki így tesz. És bár tiszta szívből kívánom, hogy Michael J. Fox legyen az az illető (főleg, hogy fuccsolt a szitcomja), de azért mégsem egészen hiszem.

  A jövő ígéretes, mert ezen a síkon immár kiszámíthatatlan 🙂

  További pozitívumok:
  Kalinda végre valahára erős jelenléttel bírt, hosszú idő óta először!
  Goode sokkal jobban debütált, mint Davenport, mert nem lehetett azt érezni, hogy könnyen behelyettesíthető lett volna, annak ellenére, hogy ő is csak pár villanást kapott. Remélem visszatér!

 3. Szívesen a fordítást mindenkinek!!

  Én is sokkot kaptam, bár hétfő reggel már belefutottam a spoilerbe, és nagyon ideges lettem, nem akartam elhinni, hogy ezt meglépték. Sosem gondoltam volna erre, még álmomban sem, hogy a Good Wife szereplői közül bárki is meghalhat. Értem én a kreatív indokokat, és hogy miért volt ez jobb megoldás, de a bennem lévő rajongó nem fogja egyhamar megbocsátani, hogy kinyírták az egyik kedvencemet:((( És a következő részben majd jön a gyászolás…
  Tudom, hogy ettől lesz jó egy sorozat, hogy kiszámíthatatlan, és tisztelem is a bátorságukat a készítőknek, mert ilyet nem sok országos sorozat vállalt volna be.

  Amúgy Symor, te milyen halált adtál volna Willnek? Mert nekem nem tűnt olyan irreálisnak ez a lövöldözés, főleg Amerikában, szerintem simán elképzelhető.

  • Valami megalapozottabbat és a készítők helyében én egy egész epizódon át kínoztam volna a nézőket, hogy vajon él, vagy hal Will, az utolsó fél másodperce szánva a jelenetet, hogy halott 😀

   Talán valamilyen Lemond Bishop ügybe kevertem volna Will-t, amihez Alicia irodájának is köze van. Úgy csináltam volna, hogy Will eltűnik és egyre rosszabb jelek utalnak rá, hogy mi történt vele, keresi Kalinda, keresik a többiek és fokoztam volna a feszültséget, hogy egyre sokkolóbb nyomok kerüljenek elő mi is történt vele. Aztán a rész végén megmutattam volna, amit egészen addig senki sem akart volna elhinni Will kiterített és kissé megcsonkított testét, amire ráakadtak valami mellékesben, vagy a víz sodorta ki.

   Ez a szituáció pedig gyűrűzhetett volna tovább még pár részen, miszerint ki és miért rabolta el, kínozta és ölte meg Will-t. Én direktbe jobban megsanyargattam volna a rajongókat a nagyobb hatás kedvéért 🙂

   • “Én direktbe jobban megsanyargattam volna a rajongókat a nagyobb hatás kedvéért” – muhaha 😀 😀 😀 😀

    Szerintem így azért elegánsabban írták ki Willt, mint ahogy te tervezted volna 🙂 Nem tudom, hogy egy hosszabb fogvatartós-kínzós epizód illett volna-e a Good wife-hoz.

   • Violka:

    Félreértesz én nem mutattam volna meg Will elrablását, max, hogy kilép valahonnan és nem érkezik meg valahová, ahogy a fogva tartását sem, a többiek reakcióit, nyomozását mutattam volna, hogy “hol van Will?”, aztán a ráeszmélést, hogy az eltűnésének mihez lehet köze (Bishop egyik ügye), majd csak a legvégén a holtestet. Fogva tartásból, a tényleges meggyilkolásból nem kapott volna senki egy képkockát sem, had izguljon a nép, hogy talán mégsem az van ami felderengeni látszik 😀

 4. Mik a tippek, mit mond Will az utolsó telefonhívás alkalmával? Egyébként köszönjük a feliratot. Előreláthatólag a vasárnapi rész felirata mikor lesz meg? Már alig várom.

 5. Na gyorsan újra néztem tegnap a 14-15 részt. Azt hiszem Will Gardnert nagyon jól írták ki. Megkapta ebben az évadban a lehetőséget a karakterével kapcsolatban és nagyon jól élt vele Josh Charles.
  Kalinda is jó volt most.

  Matthew Goode is. El tudnám képzelni simán ebben a sorozatban, ha visszatérő szereplő lesz, és jól teljesít akkor még akár állandóra is maradhat, nem?

  Egyetértek Symor-ral kellene már egy jó erős férfi karakter. Sajnálom,hogy Eli is kevesebb szerepet kap, de talán nála most át is ment kicsit hisztibe a karakter a “választási csalás” miatt.

  De hogy Peter mennyire nem hiányzik nekem…. 😦

 6. Nekem így is elég sanyargatós volt. Jó az ötleted, de ez már nagyon krimi szerű lett volna 🙂 Amúgy biztos így is lesz nyomozás, mert még mindig nem derült ki, ki ölte meg Dani Littlejohnt, amire még mindig kíváncsi vagyok.

 7. Köszönöm Violka. 🙂 Azt tudja valaki, hogy (ha nyilatkozott róla), hogy Josh Charles mihez fog kezdeni? Film, sorozat stb.., mert úgy látszik, amihez nyúl arannyá válik.

 8. Nagyon köszönöm az eddigi és a mostani fordítást is! Nekem nagyon fog hiányozni Will karaktere, még ha valójában is ráfért már a sorozatra egy vérfrissítés. 😦 Szerintem ez az artériás vérzés egy kicsit erősre sikeredett a készítőktől, mert már az első pillanatban eldőlt, hogy emiatt Willnek annyi. Én még reménykedni szerettem volna egy kicsit, hátha életben marad. Így sajnos Alicia és Will románcának is végérvényesen vége. Kíváncsi vagyok hogy A. ezt hogyan fogja majd megélni. Az új ügyész abszolút tetszett, remélem még viszontlátjuk. Egyébként lehet tudni, hogy Josh Charles miért lépett ki?

  • Eleve ki akart már lépni a 4. évad végén, mert lejárt a szerződése, de hosszas megbeszélések után még rábeszélték 15 részre. Állítólag szeretne új dolgokat kipróbálni, és több időt lenni a családjával. Most volt az esküvője, gondolom, jön majd a gyerek stb. Más szerepre vágyik, nem akar leragadni még évekig egy karakternél. Ami azért is fura, és bátor lépés egyben, mert más színészek, még ha már unják és szar is a karakter, amit játszanak, akkor sem lépnek ki. A pénz ott tartja őket. Ebből a szempontból nagyon tisztelem JC döntését. Bár az ő karakterében még lehetett volna fantázia. Rendezőként még jelen lesz a TGW-ben. Egy évig sikerült titokban tartaniuk, azért ez nem semmi.

 9. Szerintem egyértelmű hogy a srác lőtte le Danit, végig úgy is viselkedett… Vagy csak engem vezettek meg nagyon. 🙂

 10. Szerintem meg pont nem egyértelmű. Nekem úgy jött le, hogy igazából azért dilizett be, mert ártatlan volt, és nem látott kiutat, félt, hogy börtönbe fog kerülni. Will pont nem közölte vele a részleteket, csak annyit mondott neki, hogy jó híreket kapott. Ha bűnös lett volna, akkor megvárta volna a tárgyalás végét, hátha mégis felmentik és valahogy megússza.

  • Pont fordítva látjuk. 🙂

   Eleve kattantnak tűnt, aki gerjed az ilyesmire és mivel úgy látta hogy börtönbe fog kerülni, ezért még élt egy kis “mókázási” lehetőséggel.

 11. Most nézem ezt a videót és felhívnám a figyelmét mindenkinek az 1 perc 11 másodpercnél kezdődő bevágásra:

  Matthew Goode éppen arrébb húzza a tűzvonalból a lelőtt Will-t.
  Ez nem szerepelt a mostani epizódban, tehát a legközelebbi rlszben valószínűleg premier plánban láthatja Will halálát 🙂

  Zsepiket előkészíteni csajok!

  • Amúgy én ezt sejtettem már, hogy Goode húzta el onnan, mert a cipője lejött a lábáról. Előre félek amúgy ettől a résztől, annyira szomorú az egész:(

 12. Sorozatjunkie-ról: Matthew Goode (Finn) állandó szereplővé lett kiemelve a The Good Wife-ban – egyelőre csak az 5. évad végéig.

 13. Kedves Barbi! Kíváncsian várom a történet folytatását, így azt szeretném kérdezni, hogy a 16-os rész fordítása mikorra várható? Előre is köszönöm a munkádat! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s