The Good Wife 5×12 magyar felirat

thegoodwif

 

The Good Wife – 5×12 – We, the Juries (HDTV-LOL, HDTV-AFG, HDTV-FUM, 720p-DIMENSION) felirat letöltése.

Reklámok

6 thoughts on “The Good Wife 5×12 magyar felirat

 1. Ez a rész nem fog a kedvenceim közé tartozni 😛
  A tárgyalásos rész inkább volt idegesítő, mintsem poénos, aminek elsőre gondolhatták. A politikai szál sem volt valami nagyon izgalmas ezekkel a kihallgatásokkal.

  Ami viszont jó volt az Carry magánszáma és Tom Skerrit feltűnése, bár kicsit rontja az összképet, hogy mégsem csapta rá Kalindára a bejárati ajtót. Nem zavarna a dolog ha kicsit másképp terelnék őket egymás felé, de Kalinda kuncsorgásával ez engem inkább bosszantott. Kalinda magánéleti szála a két szövetségis leszbikus kalandot leszámítva egyébként a legrosszabbul kivitelezett a sorozatban, mintha direktbe leamortizálnának egy érdekes karaktert ezzel.

  Will egy görény, még néhány ilyen epizód és vitaalap sem lesz erre a megállapításra 🙂

  Unalmas rész volt, az eddigiek fényében azért ez megbocsátható.

  Úgy olvastam Matthew Goode egyébként csak március környékén érkezik a sorozatba. Ebből a szempontból kiváncsi vagyok hol lép be állítólag ügyészként a képbe, vajon szimplán, vagy esetleg Peter oldaláról, ha ez az ügy egyáltalán eljut a tárgyalásig?

 2. Nekem sem tetszett ez a rész. A bírósági tárgyalás nem csak unalmas volt, de olyan se eleje se vége nem volt. Számomra nem derült ki, hogy akkor most ki csempészett kábítószert és ki nem. Kusza volt az egész. Szerintem nem kéne ennyi időt a tárgyalóteremben tölteniük, inkább az irodára helyezhetnék jobban a hangsúlyt, bár lehet, hogy ott sem tudnának izgalmasabb sztorikat írni.
  A másik Marilyn nyomozása, és a videó botrány, ami alapjában érdekel, és szerintem jó sztori, de Marilyn személye annyira lerontja az összképet, hogy számomra minden jelenet amiben szerepel, az nézhetetlen. Idegesít a hangja (egyik külföldi fórumon írták, hogy olyan a hangja, mint egy pornószínésznőjé, tényleg olyan), a megjelenése. Ráadásul ezt az egész nyomozásos, kihallgatásos témát személyes sértésként kezelte, állandóan olyan pofát vágott, mint aki mindjárt sírva fakad, mert úgy megbántották. Szegény Melissa George marha szarul játssza ezt a szerepet. Egy belevaló, idősebb nőt jobban el tudnék képzelni helyette, de ő nagyon szerencsétlenkedik.
  Egyébként nekem bejönne, ha Peter megbukna mint kormányzó. Az sok érdekes dolgot elindítana. Például mihez kezdene, ha nem lehetne politikus? Alicia kitartana-e mellette, vagy ha tényleg munkanélküli lenne Peter, miből tartaná el a családját? 😀
  Kalindát állítólag többet fogják szerepeltetni, de szerintem ezt sem nagyon kéne erőltetni 😀 Kalinda pont arra jó, hogy a háttérben nyomozgasson, néha legyen 1-2 cinikus beszólása, és ennyi. De ha most összehozzák Cary-vel rohadt ideges leszek 😀

  • Melissa George hangja ilyen 🙂
   Szerintem amúgy nem játssza rosszul a szerepét és épp az a cél vele kapcsolatban, hogy ilyen idegesítő legyen. Ha pedig a szereplő munkája szempontjából nézzük még nem volt olyan dolog, amiben ne lett volna igaza etikai szempontból 😛

   Más kérdés, hogy az a negédes hang és a sértettség, nem beszélve a külső adottságairól direkt taszítja az embert a karakterét illetően.

   Ha összeszedjük nem volt eddig olyan vonása ami miatt kedvelni kellene, állhatatos kotnyeleskedő, ami mindent jobban tud, ráadásul ezt azzal a selymes hanglejtésével mondja el, mintha direktbe kínozná az embert, kicsit kurvás, na nem az utcasarki-verzió inkább az az 1000 $-os órabérrel dolgozó, amelyiknél az jön át, hogy tapasztalt férfiszédítő. Talán a terhessége volt az egyetlen szimpatikus pont nála, amíg nem vezették fel, hogy egy majdnem 40 évvel idősebb férfi a gyermeke apja, ezzel aztán abszolút aláásva magát minden (de legfőképp női) néző szemében 🙂

   Melissa gyakorlatilag egy rémálmot testesít meg a karrierista nők egy típusából 😛

 3. Ami Kalindát illeti:
  Az első 3 és fél évadban én minden fórumot megjártam, elolvastam a véleményeket, amilyen nyelven csak megértettem. Nagyon sok nézőnek megtetszett Kalinda és Alicia barátsága, közös munkája. Ha jól emlékszem A. Panjabi Emmy díjat is kapott. Akkoriban sokat szerepelt Aliciával és külön is. Miután a történet szerint A. megszakította a barátságot vele Peter miatt, attól kezdve Kalinda a partvonal szélére került.
  A nézők elkezdtek tiltakozni, levelekkel árasztották el a szerzőket. (Ezt ők is nyilatkozták!) Több Kalindás jelenetet akartak, és békülést A-val. Ha a férjének megbocsátott, akkor “illene Kalindával is kibékülni” alapon képzelték el a folytatást. Azaz a nézők a K. jeleneteit kevesellték. Aztán egy Julia Margulies interjúban a színésznő elég röviden és egyértelműen kijelentette, hogy nem lesz több barátkozás a két nő között, és csak egy abszolút női főszerep van. Egyébként a szerzők nyilatkozataiból is azt lehetett leszűrni, hogy a főszereplő színésznő sem óhajtja, hogy Kalinda többet szerepeljen.
  Ki tudja, mi az igazság, de Kalinda karaktere egy kicsit el lett tolva mára. Ő nem az a típus, aki békülésért kuncsorog! Nekem sosem volt szimpatikus Carry és K. közeledése. Nekem olyanok, mint a gyerek és a babyszittere! 🙂 Ehhez a nőhöz nem ilyen “kamasz” illik! 😉

  Amit meg Will tesz időnként, az valaminek a következménye. Neki kell még egy kis idő, hogy átlépjen a történteken. Látunk egy csomó ügyvédes sorozatot. Egyetlen olyan jogi képviselővel sem találkoztunk még, aki “szent” lett volna. Mindegyik arra törekszik, hogy az általa képviselt ügy győzzön. És vehemencia meg fantázia kérdése csak, hogy ezért közben mikor mit tagad le, hogyan találja meg a kiskaput. Egyébként a kis ártatlan negyedévesek sem csak azokat az ügyfeleket próbálják elhappolni, akikkel ők sokat foglalkoztak, hanem akiről éppen hallanak valamit, vagy könnyeb hozzájuk férni, máris “rácuppannak”. Mert ugy-e ezt így szokták! Will is ügyvéd! 🙂

 4. Nekem tetszett. A bírósági jelenet nekem volt unalmas és Victor Garbert is nagyon csípem. Carry és Diane nagyon jól látta, h Willt és Alicia-t szét kell választani. Egyszerűen a kettőjük cica macska harca már a munka rovására megy.

  Ahogy a két ügyész, főleg a csaj élvezte a dupla esküdtszéket és a LG & AF vitákat, na azon nagyon jókat röhögtem.

  Kalindát meg sajnáltam valahol. Szerelmi élete olyan, amilyen. Munkájában se teljesít túl jól, rá szerintem nem volt jellemző eddig, hogy úgy kiadjon egy infót, h annak nem néz utána.

  A kormányzó-Eli-Marilyn vitai s tetszett. Szerencsére nem dugták ebben a részben az orrunk elé M. agyament terhességét. Valahol sajnáltam is már, h nem tudta a dolgát végezni, mert mindenki részéről falakba ütközött. Amikor meg Peter és Will találkozott és összecsaptak, na az szuper jelenet volt.

  Szóval nekem tetszett, és kiváncsian várom a márciusi folytatást.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s