Miss Fisher’s Murder Mysteries 2×12 magyar felirat

256352-g

 

Miss Fisher’s Murder Mysteries – 2×12 – Unnatural Habits (PDTV-BWB) felirat letöltése.

Reklámok

4 thoughts on “Miss Fisher’s Murder Mysteries 2×12 magyar felirat

 1. Köszi a fordítást! Nahát!!!! Nem megy ki a fejemből az a jelenet, amikor Jack kigombolt ingben, párás szemmel néz Phrynere! 🙂 Volt olyan hatása, mint máshol a meztelenkedésnek! Úgy látszik közben hatott a készítőkre is. Mert a jelenetben amikor hol a férfire, hol a nőre megy a kamera egyszer szorosan be van gombolva az az ing, a másik pillanatban nyitva, majd megint begombolva! Micsoda izgalom!!! 😉 Ez akkor volt, mielőtt a nyakkendőt próbálják! Tündéri! Még sok részt szeretnék ebből a sorozatból!

  • Legjobb jelenet, kár, hogy tényleg elcseszték a vágást 😀 Biztos előbb felvették begombolt inggel, aztán rájöttek, hogy így szexibb 😀 Izzik a levegő kettejük között, az tuti.

 2. 🙂 Hát nem véletlenül ez az egyik favoritom!! Köszi a fordítást!

  ************ NE OLVASSA EL, AKI MÉG NEM NÉZTE MEG EZT A RÉSZT! SPOILER! ********************

  Tele van ez a rész sok-sok fantasztikusan jó jelenettel:
  1. A mosodában: Phryne inkább távozik, minthogy megtartsa magának a véleményét. 🙂 Imádom ezt a karaktert!
  2. Önjelölt rendőrnő, aki nem veszi fel az egyenruhát, kivéve persze, ha Jack bilincsbe veri.
  3. A nyakkendős rész… Jack-et érdekli, honnan ismeri Phryne a csomókat, mire ő elkezdi mesélni, hogy ismert egy tengerészt… Jack megkéri, hogy inkább hagyja abba a story-t.. 🙂 Ez is mutatja, mennyire nem akar más – Phryne életében anno volt – férfiakról hallani.
  Jack panaszkodik, hogy jól összegyűrte a prezentáció közben a nyakkendőt (szerintem ez a “panaszkodás” Jack részéről szándékos volt), mire Phryne ajánlkozik, hogy megköti.. Csak úgy izzott a levegő! A gombok fel sem tűntek, Jack lazasága és Phryne-t provokálása (az apja nem tartotta elég ideig a szekrényben ahhoz, hogy megtörje) viszont igen. 🙂
  4. “Nem törtem be. Beszivárogtam.” (becsempésztek).. Hahaha! És Phryne arca és szövege, amikor Jack ex-apósa előadja hím-soviniszta mondókáját… .-) Hatalmas! “Akarja, hogy körbeforogjak és visszahozzam a botot is?” És Jack nem bánja a betörést, abszolút “hosszú pórázra engedi” Phryne-t.
  5. Jack megkéri Phryne-t, hogy maradjon otthon, miközben sejti, hogy úgysem fog szót fogadni..És a kis csapata (Dot, Cec, Bert, Mr. Butler) is tudják, hogy úgysem marad ki a balhéból.
  6. Jack-et látjuk végre igazán dühösnek, amikor megtalálja Phryne zártörő kulcsát és sejti, hogy bajban van.
  7. A féltékeny Miss Fisher…
  8. Baba jelenet: “Mindig ilyen vörösek?” – Phryne-ra nem hatnak a kisbabák.. 😉 És az a hangsúly a mondat alatt. Bravo Essie Davis!
  9. Jack hezitálása, hogy bemenjen, vagy nem.. Halkan kopog, Miss Fisher (no make up!) arca. Megbántott, szomorú, reménykedő, szerelmes arc egyszerre. “- Nincs túl késő? – Soha!” – na ez is mindent elmond. Szerintem csók nélkül sokkal ütősebb, romantikusabb lett ez a kb. másfél perc, mint csókkal lett volna.
  De az utolsó másodpercek a kedvenceim. A zene tökéletes oda (‘The World Is Waiting For The Sunrise’ c.), Phryne bezárta az ajtót és nekidőlt.. Arcán a megkönnyebbülés, hogy Jack eljött hozzá, nem tért vissza Rose-hoz és azért jött el, hogy ezt szavak nélkül is tudassa vele. Láttuk ebben a részben a szerelmes Miss Fisher-t.
  Olyanok voltak ő és Jack, mint két szerelmes kamasz, akiket rajtakaptak. 😉

  Tökéletes záró epizód. (Mert szerintem a 13. rész, a Karácsonyi, már egy mindentől független, bármikor nézhető special, ami nem a 12. rész folytatása..)

  Remélem, lesz folytatás!!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s