The Good Wife 5×11 magyar felirat

thegoodwif

 

The Good Wife – 5×11 – Goliath and David (HDTV-LOL, HDTV-AFG, HDTV-FUM, 720p-DIMENSION) felirat letöltése.

 

És itt egy bónusz videó, amit mindenkinek KÖTELEZŐ megnézni 😀

Reklámok

7 thoughts on “The Good Wife 5×11 magyar felirat

 1. Először is, a rész végére nagyon megutáltam ezt a számot 🙂
  A táncos videó ennek ellenére nagyon pöpec, szerintem a színészek már kínjukban csinálták, mert a forgatáson annyiszor kellett meghallgatniuk ezt a szart.

  Másodszor, tudtam én, hogy egyszer nagyon szimpatikussá válik ebben a karakterben is Melissa George, aki ezennel joggal az évad legjobb red herring-je címét viselheti. Peter Bogdanovich megjelenése valami óriási volt, a Good Wife erejét jelzi, hogy ilyen nagy név csak úgy beugrott a poén kedvéért.

  Bogdanovich amúgy 75 éves, ha a valóságban teherbe tudna ejteni egy olyan 37 évvel fiatalabb nőt, mint Melissa George simán ő lenne a Viagra reklámarca 😀

  Ezt az epizódot is arra hegyezték ki immár sokadszor, hogy Will és Alicia civakodik, ami már tényleg kicsit unalmas, bár Alicia részéről azért a riposztért külön megérte végigszenvedni ezt a részt.

  Kalinda remélem kicsinálja az új srácot, a rendőrnő egy szemét (vagy csak ostoba) ribanc. Szegény Eli pedig nagy szarban van 😛

  Köszönöm a feliratot, várom a folytatást!

 2. Hálás köszönet a fordításért!!!!!
  Nagyon élveztem az első perctől az utolsóig ezt a részt! Nem tagadom számomra nagyon megdobta az élvezetet a zene! Még most is a fülemben van! 🙂 Élmény volt nekem most látni Matthew Lillarodt is. (A duóból a colost.) Nemrég fejeztem be a The bridge sorozat daráját, amiben szintén szerepelt, egészen más karaktert alakítva. Nagyon jó színész!
  Nem hiszem el! Behozták Peter Bogdanovichot, mint lehetséges apát! Az etikus maca és PB, mint a kis Peti létrehozói……! Anyám borogass! 🙂
  Megjegyzem, ha már van itt egy etikus, szeretném látni munka közben is, mert olyan, mintha csak a terhesség viselése lenne a dolga! Ez már kicsit unalmas!
  Vajon rájött már Alicia, hogy Willt illetően nem volt értelme eljönni az LG-ből? Talán még gyakrabban vannak együtt mint azelőtt! 🙂
  Szegény Eli! Főhet most a feje! Vajon ki szivárogtatta ki a választási vídeót?
  Egy biztos, ezt a részt még megnézem párszor! 🙂 A feltett vídeót én is megtaláltam. Láthatóan a színészek is élvezték a forgatást.

 3. Én már untam Eli kínlódását azon, h ki a gyerek apja. Rövidre zárhatta volna 2 lépésben, ha megkérdezi a kormányzót.

  Nekem tetszett Will és A. cívódása, de hozzáteszem az évad végéig nem nézném. Zárják le valahogy, legyen nagy összeborulás, v. égzengéssel vita, de legyen valami. Most olyan vihar előtti csend van.

  Kalinda-rendőrnő szitut is untam 😦

 4. Igen, elég átlagos rész volt, amit a zene dobott fel. Alicia és Will harca szerintem hamarosan meg fog oldódni, mert nem hiszem, hogy ezt a háborúsdit az évad végéig elhúznák. Lesz itt még csavar.
  Kalinda történetszála számomra is unalmas, nem érdekel egy kicsit sem, hogy kínlódnak a rendőr csajjal. Kalindában már csak annyit szeretek, hogy könnyű fordítani, csak tőmondatokban beszél 😀 De nem zavarna, ha kiírnák a sorozatból.
  Marilyn sztorija kicsit fura volt. Értem én, hogy olyanokat kellett mondania, amik kétértelműek, de nekem a végére nem állt össze a kép. Persze híres ember a gyerek apja, de a végén úgy simogatták meg puszilgatták egymást, mintha egy pár lennének. Meg azt sem értettem, mikor Marilyn azt mondta, hogy ő mindennap látja a gyereke apját.
  Na, mindegy, annyira ez sem érdekel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s