The Good Wife 5×09 magyar felirat

thegoodwif

 

The Good Wife – 5×09 – Whack-A-Mole (HDTV-LOL, HDTV-AFG, 720p-DIMENSION) felirat letöltése.

Reklámok

15 thoughts on “The Good Wife 5×09 magyar felirat

 1. Szimpla kis rész volt egy érdekes üggyel!
  Persze ennél a sorozatnál egy szimpla rész is magasan veri az összes többi sorozatot. Egyébként sokadszor is le kell írnom, hogy a The Good Wife háttérzenei anyaga mennyire frissebb és izgalmasabb lett az 5. évadra. Eddig őszintén szólva észre sem vettem, vagy csak nem emlékszem milyen volt, hogyan hangzott az elmúlt évadokban a széria, ez a mostani zenei háttér viszont egészen kiemelkedő.

  Kaptunk egy új szereplőt, akivel végre Kalinda is eljátszhat, nagyobb funkciót nem látok benne.

  Jackie továbbra is egy vén szipirtyó, nem csodálom, hogy Peter is örökölt valamennyit a vonásaiból (úgymond).

  Valami egészen üdítő volt, hogy nem szerepelt a részben a Will-Alicia románc árnyalataiban sem, mert attól már egy kicsit felfordul a gyomrom.

  Szóval szimpla, de klassz epizódon vagyunk túl.

  A fordítást nagyon köszönöm!

  • Gondolkoztam,de én valahogy most nem tartom Jackie-t szipirtyónak. Ő is egy good wife. Aki tudta, h apu félrelép 2 évig (!!!!), és kitartott mellette. Peternek se mondta el.

   Az új szereplő állandó státuszt kapott?

 2. Apropó, a legújabb hírekről gondolom hallottatok, miszerint Matthew Goode ( http://www.imdb.com/name/nm0328828/ ) érkezik a The Good Wife-ba, mint visszatérő szereplő, aki állítólag egy ügyészt fog alakítani és a megfogalmazás szerint “összebarátkozik” (befriends) Alicia-val. Lehet nagyvonalúan találgatni mit értenek ez alatt 🙂

  Goode-val kapcsolatban amúgy legutóbb a Stokert láttam, ami valami eszméletlen gyönyörű sötét perverzióval teli film. Csak egy példa rá, a zongorajelenet:

  • Matthew Goode nem túl fiatal Aliciának? 😀
   Amúgy én Jack Davenportot várom, ő is ügyészt fog alakítani, azt írják róla, hogy egy szavahihető, őszinte karaktere lesz.

   • Hát Goode talán fiatalnak fiatal (már, ahogy vesszük 36 éves), de kifejezetten az a típus, akire azért írnak szerepet, hogy csábítson. Másrészt Alicia-nak talán pont egy ilyen csikóra van szüksége 😀

    Aki nem ismeri Goode-t javaslom az kezdje ezzel:

    Bár lehet, hogy Alicia öccsének új pasiját alakítja és merő képzelgés az egész 😛

    Davenport-ot én egyszerűen képtelen vagyok komolyan venni. Ebben persze vastagon szerepet játszik, hogy én a Coupling-ban ismertem meg először, ahol egy nagyon mimóza fazon volt. A Smash idejére persze stílust váltott, de máig röhögnöm kell, ha eszembe jut pár jelenet vele kapcsolatban:

 3. Szerintem minimális flörtölés szintjén volt egy kis románc. Rivalizálásként én láttam, vagy beleláttam 🙂 Amikor valamelyik részre döntött a bíró, a tárgyalóteremben. De ennyi elég is.

  Az új fickó nekem tetszett. Kellett már valaki aki D. Lee-t ellensúlyozza.

  Nagyon igazad van Symor, még egy átlagos is rész is klasszisokkal jobb, mint egy másik sorozat esetében az átlagos rész.

 4. Nekem tetszik Damian karaktere, szerintem jót tesz a befásult, kicsit “öreges” L/G-nek. Valaki visz egy kis vidámságot, bolondozást az életükbe. Bár Diane-nek nagyon nem tetszik. De lehet, csak savanyú a szőlő, hogy nem neki udvarolt 😀
  Csak nekem volt olyan, mintha kicsit hirtelen ért volna véget a rész? A bíró Aliciát randira hívja, aztán bumm, és vége a résznek. Mindenki gondolja el, hogy zajlott tovább a beszélgetés 🙂 Lehet, hogy az írók ezt amúgy is viccnek szánták.
  Nekem még mindig nagyon bejön, hogy Aliciáék legyőzik az L/G-t a bíróságon, és főleg, hogy utána még be is szólnak nekik, hogy hagyjátok a rizsát, ismerjük a taktikátokat 😀
  Nem volt egy kiemelkedő rész, de nem volt rossz sem.

 5. Ismételten köszönöm a fordítást! Én már a 10. részre “gyúrok”! 🙂
  Damian életet hozott az L/G-be és így nekünk is! Kicsit felpezsdíti a történéseket. A bejelentett új fickó MG a maga 35 évével …. Lehet, hogy tényleg pusztán barátkozni fog Aliciával. A Kingek már többször nyilatkozták, hogy Josh Charles csak 1 évet írt alá legutóbb – ellentétben a többiekkel. Még semmi sem biztos. Találgatók szerint, ha Will “eltűnne” mégis, kell talonban tartani egy – legalább flört-képes fickót. De ennyire fiatalt? Na mindegy, ne fussunk előre! Jack Davenportot viszont én is várom!
  Szegény Jackie! Almácskája nem esett messze a fájától – ezek szerint! –
  A bíró telefonjával egy kicsit – tényleg – hirtelen lett vége a résznek.

 6. A bíró telefonja amúgy szerintem valami átvezetés, az sem biztos, hogy “randi”, hanem valami ügyvédi megbizás sül ki belőle.

  • Amúgy mostanában egyre többször csinálnak ilyet, hogy félbehagynak hirtelen dolgokat, hogy aztán pár rész múlva elővegyék. Valószínű ennek is lesz folytatása.
   Hunter Parrish is vissza fog térni még a jövőben, tehát az ő ügyének is lesz folytatása, amire szintén nagyon kíváncsi vagyok.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s