The Good Wife 5×07 magyar felirat

thegoodwif

 

The Good Wife – 5×07 – The Next Week (HDTV-LOL, HDTV-AFG, 720p-DIMENSION) felirat letöltése.

Reklámok

21 thoughts on “The Good Wife 5×07 magyar felirat

 1. Nagyon jó ez az évad. Még mindig meg tudnak lepni.
  Lehett volna az is a címe, hogy “Fivérek és nővérek”! 🙂 Ahogy beleüti Owen az orrát a nővére magánéletébe?! Nagyon mérges voltam rá. Féltem, hogy Will visszatáncol. De szerencsére nem. Igaz, Owen mindig pártolta a Willicia kapcsolatot, de most túl messzire ment.

  A másik testvér Zach, aki a hugát védi. Ezt viszont nem értem. Komolyabban kellett volna venni ezt a kamerás “leskelődést” a laptopról! Alicia is csak egy ejnye-bejnyét mond David Leenek, amikor rá gyanakszik. Zach hiába bunyózott a fiúval, a videók és a képek azért fenn maradtak a neten! Itt komolyabb retorzióra lett volna szükség. A huga még kiskorú! Alicia szobájában is ki tudja, mit vett fel a kamera? 😉

  Alicia ebben az évadban a legmutatósabb! Eleinte borzalmas frizurái voltak. Ez mára már megváltozott. Most a sminkje nagyon tetszik nekem! Előtte persze biztosan kapott egy alapos “kezelést”. ;´-) Mert nemhogy egy ránc nincs rajta, de még egy picike redő sem. És ez nem így volt az előzőekben. Főleg a felső ajka felett voltak ráncocskák, amikor beszélt. Most ebből semmi sincs! Így is kell, mert egy “first ladynek” ez megjár!

  Az “adok-kapok”nak nem lesz vége! Mr Hayden Aliciáék mellé szegődik, az indiai Anthony meg elárulja őket.
  Ennél jobbfelé nem is vehették volna az írók az irányt. Ez a szétválás még felszínre fog hozni néhány meglepetést biztosan!

  • Sorisorifanfan imádom,ahogy csak feketében v. csak fehérben látod a dolgokat.

   Szerintem Owennek kellett kimondani ezeket a dolgokat ,az ő maga pofátlan módján. A. nem tette volna meg, ha meg az anyjuk mondja el, akkor tuti égzengés lett volna. Ezek annyira finom dolgok,és ezek fognak vezetni a későbbi dolgokhoz.

   Nekem pl. csak a rész végén tűnt fel,hogy Peter 2 rész óta nem szerepelt, és bakker nem is hiányzott. Eli is, de Peter nélkül meg lennék simán, elég lenne, hogy csak hallunk róla.

   A. sztem mindig jól nézett ki, csinosan, elegánsan. Most talán jobban hangsúlyozzák a külsőségeit, hogy még jobban függetlennek tűnjön.

   Az meg milyen már, hogy az indiai pasi átállt a L&G-hoz. Most komolyan, szerintem ez csak mese. Ilyen nincs, hogy otthagyja őket, és utána még partnerré nevezik ki, csak h mellettük tanúskodjon.

   A többi negyedéves meg elég dedós módon csinálja, mindig csak a bónuszok miatt rinyálnak, holott eljöttek, nem is illetné meg őket. Inkább bele kellene húzni a munkába. Kicsit olyan, mintha minden Cary és A. csinálna.

   Viszont ngyon tetszett, hogy Will egyedül végigvitt egy ügyet. Rég volt már ilyen.

 2. Tényleg? Fekete-fehér? 🙂 Nem tudom, én így érzem!
  Owenről gondoltam, hogy ezt mondja, amit, de nem Willnek kellett volna mondani, hanem – nekünk! 🙂 Willt most nem kell megzavarni! Mi ételme lenne, ha újra “szerelembe esne” iránta? A. úgysem változik! Nem Will fejével kellett volna beszélni, hanem jobban Aliciáéval! Egyébként én biztos vagyok benne, hogy a háromszög – valamilyen formában – végig megmarad. A Willicia rajongókról sem lehet lemondani teljesen! 😉

  El tudom képzelni, hogy Anthony átállt. Ő rinyált legjobban a bónuszok elmaradása miatt! Abból kapott egy kis ízelítőt, hogy nem is olyan egyszerű nyitni egy új irodát. Abban meg ludas volt, hogy adott 10 ezer dollár kenőpénzt a törzsieknek. Ha ezek után már partner lehet a LG-nél, persze, hogy vállalta. Viszont én félnék, hogy egyszer majd megkapom, hogy köpönyegforgató vagyok. 🙂

  A többi tényleg nagyon dedósnak van beállítva. Szokatlan az új helyezet is ám! Régen ott megmondták mit kell csinálni, melyik üggyel, most még azt is nekik kellene kitalálni, hogy honnan szerezzenek új ügyfeleket! Nem kell csodálni, hogy Mr. Hayden játszótéren érzi magát időnként köztük! 🙂

  • Igen,mert kiállsz valaki mellett. én nem tudok elvonatkoztatni, egészben nézem.
   Nekem A-val végig az az érzésem,hogy nem akarja átadni magát az érzelmeknek, nem akar sérülni. Inkább ez struccpolitika a részéről. ahogy kerülgetik egymás Willel, de még sem nyit egyik sem. Lesz még ebből érzelmi robbanás, szerintem valamikor a sorozat felénél. Kár lenne vele várni az évad végéig.

 3. Szerintem Willnek joga van tudni, hogy igazából A. mit érez, vagy hogy miért ment el. Így is, úgy is csalódott A-ban, de legalább most már tudja az okát. És itt amúgy sem arról van szó, hogy visszatáncol, és kibékül A-val, erről egyelőre szó sincs. És az, hogy Owen mondta el neki, így volt a legjobb. Másnak lehet, hogy nem hitt volna Will. Alicia meg sosem vallotta volna be neki, pont azért amit Violka is írt, struccpolitika, könnyebb a gyűlöletet mutatni, mint a szeretetet. És biztos, hogy lesz ennek még folytatása.

  Amúgy a két ügy, amivel ebben a részben foglalkoztak, most különösen érdekes volt. A srác ügyét viszont szerintem félbehagyták, mert végül is nem derült ki, hogy ártatlan vagy bűnös, csak annyi, hogy az ő DNS-ét azonosították. Kíváncsi lennék, mi lett ezután, remélem, még látunk folytatást.
  Alicia meg jó nagy csávába került. Diane-ék nagyon gusztustalanok voltak ahogy az indiai csávót visszacsábították, és ráadásul eskü alatt kényszerítették hazugságra. Ezt nem is értem, hogy engedhetik. A L/G egyre mélyebbre süllyed erkölcsileg. És ráadásul most nem is egy jó ügy érdekében csaltak, csak azért, hogy Aliciával kiszúrjanak. Szemetek nagyon. Még ők voltak megsértődve, hogy A. megzsarolta őket az elején, de végül is ő csak azt kérte vissza, ami jog szerint jár neki, se többet se kevesebbet.

 4. L/G-ban, Willben most nagyon nagy a harag. Ami azért is megmosolyogtató, mert ők is indultak valahonnan, kilépve.

  Willnek persze, hogy joga van tudni mit érez A. Nekem meg továbbra is fura, h nem megy oda hozzá, és kérdezni meg, beszélik meg face to face. Ok, tudom, akkor kb. vége lenne az évadnak :))) De akkor is, felnőtt emberek általában ezt csinálják.

 5. Itt az adok-kapok már nagyon elharapódzott!A kilépők nem azt csinálták, hogy szépen bejelentték, hogy önnállósulunk, ezt meg ezt az ügyfelet visszük magunkkal. Stikában készültek és lebuktak. Ők minél előbb boldogulni akarnak, ők is fenyegetőztek, a LG-ék is csatasorba álltak erre, és mindent megtesznek, hogy az ázsiójuk csorbát ne szenvedjen. Ebből születnek a “csúnya” dolgok.
  Nem emlékszem pontosan Will és Diane hogyan alapította a céget, de biztosan nem ilyen bénán csinálták! Először is tőkére van szükség. Nem a majdani ügyfelek pénzére várunk, hanem előbb kell befektetni. Irodába, eszközökbe stb. Ezek már dolgozni akarnak, de az ügyfelet még le sem tudják ültetni!

  Az, hogy Will és Alicia kapcsolatából ez lett, az nem Willen múlott! A. szakított a gyerekek miatt végül. Később az érzelmekről meg ő nem akart beszélni! Most ha odamenne Will, megint azt mondaná, hogy neki a családja az első, beleértve a kormányzót is! Fölösleges, hogy Will kezdeményezzen. Szerintem rajtuk csak az segíthetne, ha Will olyan nővel kezdhetne, aki az eddigieknek pont az ellenkezője. Fiatal, megbízható, értelmes, csinos. Akivel érdemes jövőt tervezni. Azt talán Alicia sem hagyná szótlanul! 😉 De ezen még elrágódunk egy darabig! 🙂 Én valahogy úgy képzelem el az utolsó részt, hogy egyik jobbra indul, a másik balra, de mindkettő visszanéz a másik felé! 🙂 Se veled, se nélküled! De az biztos, hogy Alicia – párkapcsolati szempontból – nagyon problémás nő!

  A srácnak az ügyére én is nagyon kíváncsi lennék. Talán még folytatják.

 6. Hű, én nagyon nem látom A-t problémásnak. Ő inkább egy régimódi fajta. Szerintem igen is Willnek kell kezdeményezni. Ne várjuk már el, hogy egy kétgyerekes, félig meddig házasságban élő nő álljon oda egy független férfi elé, hogy na akkor itt vagyok, szervezzük az életet. Ahogy a. mondta is az egyik évadzáróban, hogy neki terv kell.

  Irodásra visszatérve továbbra is tartom,h csak egy jó ingatlanos kellene nekik és lenne irodájuk.

 7. Miért mondom, hogy problémás? Már a családi állapota is probléma. Nem maga a tény, hanem az, hogy nem független, függ valakiktől, akik rendelkezhetnek az idejével pl. Egyik közös vacsorája Willel az utolsó pillanatban azért hiúsúlt meg, mert Péter házi őrizetben “ökörködött”. Will már az asztalnál ült! Vagy lánya telefonja buktatta le őket! stb.

  Ti is mondjátok, struccpolitikát folytat, nem hajlandó megbeszélni dolgokat. Érzelmekről nem hajlandó beszélni.
  Igazad van, Violka, egyik évadzárón azt mondta, hogy neki terv kell. Naja! Nem azt mondja, hogy beszéljük meg, hogy mit lehet tenni, közösen, mert nekem ez meg ez a gondom! Nem! Hanem egy független férfinak, akinek sosem volt családja (nem ismeri az ezekkel járó gondokat), odaveti, hogy találja ki mi legyen!
  Amikor kiszaladt Will száján, hogy “szeretlek” A. elbagatellizálja a szó jelentését! Aznap délután. még Will kérte, hogy ezt beszéljék meg, ő azt mondta nincs mit megbeszélni! Ilyen előzmények és a “polgárháború” után még mit ne csináljon Will? Igen, ezek után bizony Aliciának kellene kezdeményezni ha akarna valamit Willel.

  Egyre inkább meg vagyok győződve arról, hogy A. akkor volt a legboldogabb, amikor titokban Willel találkozgatott, a férjétől külön élt, de a világ szemében ő volt a “god wife”, a szent Alicia! 🙂 Mert így végül mindene megvolt! Viszont a partnernek azért sokat kellet nyelni és türelmesnek lenni.
  Legalább tudna következetes maradni a döntéséhez! A flörtölgetés azért ment neki.
  Jó ötlet volt az elmenetel a LG-től! de emberi módon. Eléállni és megmondani mi van. Miért teszi. Ostobaság arra hivatkozni, hogy Willék is így csinálták annakidején. Will nem állt érzelmi kapcsolatban a volt főnökével! Nem volt viszonyuk, hogy mást ne mondjak!

  Hiányzik belőle a nyitottság! Ezért nincsenek barátai! Hogy mindezeknek megvan az okuk, az lehet, de attól még A. tele van problémával!

 8. Én értelek Sorisorifanfan, de pont ezért is írom a fekete-fehér vonalat. Én férjnél vagyok, 1 gyerekkel, és tuti nehezen tudnék kilépni belőle egy hasonló szitunál. Pedig a férjem nem is kormányzó…… Szóval én inkább maradok szürkén. Nem olyan egyszerű ez, a filmekben sem 🙂

 9. Igen, dönteni nehéz! Sokkal egszerűbb az “is-is”! 😉 Élni a férjjel, de valahol a háttérben maradjon azért a kedves is! 🙂
  Félre a tréfával! 🙂 Mostanában nem hallani Diana házasságáról. Még a partnereinek sem mondta el? Vajon ők tudják?

 10. Alicia valóban eléggé zárkózott, nem nagyon beszél az érzelmeiről, ezért is jó, hogy szerepel az öccse meg az anyja, általuk ismerhetjük meg Alicia személyiségét még jobban. Persze érthető, hogy nem nyílik meg igazából senkinek, nem akar újra abba a csapdába esni, mint Peterrel, aki megcsalta, becsapta stb. Igazából mikor azt mondta Willnek, hogy álljon elő egy tervvel, szerintem arra gondolt, hogy Willnek bizonyítania kéne, hogy nem fog visszaélni a bizalmával. Viszont Will sem bízott abban igazából soha, hogy A el fogja hagyni a férjét, ezért ő sem nyílt meg Alicia felé, és én úgy érzem, hogy ezek a félreértések vezettek oda, hogy nem működött közöttük ez a kapcsolat. És igen, le kéne egyszer már ülniük és mindent átbeszélni, mert az elmúlt 4 évad alatt egyszer sem láttuk őket normálisan beszélgetni. Nem is értem, miért nem. A 4. évad végén, mikor Will mondta, hogy mindent átbeszélnek, annak örültem, erre az 5×01-ben lezárták az egészet azzal, hogy mégsem beszélnek, mert nincs miről :O

  Diane házasságáról például Alicia tud, úgyhogy szerintem nem titok mások előtt sem:) de igazán még nem volt róla szó.

 11. A. szeritem is zárkózott, mondjuk egy olyan árulás miatt amit P. tett vele nem is csodálkozom. Azért elég lehetett kiesni a tündérkastélyból. ahogy mondta egyszer,h akiket barátainak hitt azok sem álltak mellé a nehéz időkben.

  Szerintem is tudnak D. házasságáról, csak nem beszélnek róla. Valahogy nem nagyon szoktak magánügyeket vinni a munkába. Még a Sweetheart David Lee-ről sem lehet tudni,h házas, szingli v. éppen meleg-e 🙂

  • Szia. Még nem tudom megmondani, mikor lesz kész a felirat, még neki sem álltam. Nem volt rá időm, mert épp a Háború és békét olvasom 😉
   És szívesen az eddigi feliratokat egyébként.

 12. Bocsánat, hogy nem futottam udvariassági köröket, igazából ez az egyetlen soozar, aminek magam töltöm a feliratát, nem vagyok túl tájékozott a hogymint terén. És nem is szoktam soha türelmetlenkedni, csak szerettem volna egy hosszú és fárasztó, családi betegeskedés utáni hetet feldobni a kedvenc sorozatom újabb részével… mert nekem ez a szombathoz hozzátartozik, amint eleludt a gyerek.

 13. Sziasztok,
  Természetesen köszönjük az eddigi munkáidat, de szerintem nem volt illetlen Szuperkitty hozzászólása, csak egy kérdést tett fel.
  üdv.

 14. Persze nem is kell udvariaskodni, nem várom el, hogy mindenki hálákat zengjen, de az ironikus megjegyzéseket inkább mellőzzük. Egyébként mindig minden kérdésre válaszolni szoktam, és mindig kiírom, hogy állnak a feliratok.

  • Igazad van az iróniát illetően, amúgy csúcs az oldal! Párszor már segítettem a csalinak kijutni! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s