The Good Wife 5×06 magyar felirat

thegoodwif

 

The Good Wife – 5×06 – The Next Day (HDTV-LOL, HDTV-AFG, 720p-DIMENSION) felirat letöltése.

 

Reklámok

8 thoughts on “The Good Wife 5×06 magyar felirat

 1. Ez mekkora volt megint 🙂

  Nem volt valami nagy ügy benne és a drámázást is mellőzték ezúttal, de a hangulat eszement jó volt ismét. Egyszerűen a készítők okosan az eddig felépített figurák iránti érzéseinkre játszva kezdték el bonyolítani a cselekményt. Hogy hogy érzünk Will iránt, miként Diane iránt és melyek az elvárásaink Alicia-val szemben, aki már régóta változó pályán van, személyesen és most szakmailag is.

  És ahogy ezen érzületekkel játszva szembeállítják a karaktereket, egyszerűen nagyszerű légkört teremtenek és új feszültséget a sorozatnak. Az más kérdés, hogy meddig mehet ez így. A további részekben valószínűleg már nem lesz elég ez a huzavona, ami itt zajlik. Bár egyértelműen meg kell tartani mellékszálnak az évad egészét nem építhetik erre és valószínűleg lassan megkezdődik az új cég építkezése, iroda, ügyek stb., amellett, hogy ez az agresszív adok-kapok azért meglesz a háttérben.

  Ezt az iroda mizériát amúgy nem értem, bár remélem, hogy a készítők észbe kapnak és valamelyik szereplő végre felhívja Colin Sweeney-t. Fel nem fogom eddig miért nem tették meg, alig van ügyfelük Sweeney pedig nagyhal, nincs székhelyük Sweeney meg egyből biztosítani tudná, ráadásul az Alicia iránti perverziója biztosítaná, hogy nem is megy más céghez. Akkor most mi ez a tökölődés?

  Történet szempontjából persze értem, ez is a feszkó része, de nekem kicsit logikátlan ez az egész.

  Más, hölgyeim, kedves Will-fanok úgy tűnik mély érzésű és a magánéletében mindig is felelős döntéseket hozó kedvencük hamarosan egy skandináv óriásbébi büszke apukája lesz 😀

 2. Nagyon jó volt ennek a résznek is minden pillanata! Az otthoni “iroda” nekem az első perc óta hihetetlen. Nem is családi házban lakik Alicia, ami kicsit mégis szeparáltabb. Nem igaz, hogy a közvetlen szomszédok kibírják azt, hogy a nap szinte 24 órájában 15-20 ember hangoskodjon ott! És ők egy jobb környéken laknak! Egyébként ideiglenes irodákat is lehet bérelni!
  Nevetséges, ahogy a lányával viselkedik Alicia!
  Remélem, hogy az adok-kapok előbb-utóbb kisebb szerepet játszik majd, mert ezt is meg lehet unni.
  Kalindából sajnos egyre kevesebbet látok.

  🙂 Azért látszik, hogy volt közük egymáshoz! Ahogy a kirúgás után Alicia ráugrik a férjére és “levezeti a feszültséget”, úgy Will is kerített hamar egy nőt, akitől …. nos sok energiát kapott. Szinte egészen felszabadult, hogy nincs a közelében most A.! Még plátói alapon sem! Mintha megkönnyebbült volna! (Vajon meddig fog ez tartani?) Érthető, hogy szeretne visszatérni a normális emberek közé – ahogy mondja. Mert az nem volt normális, hogy Alicia “árnyékában” élt, nem ismerkedett miatta senkivel, vagy ha kezdett kialakulni valami, lásd ügyésznő, a régi kapcsolata Aliciával rájuk telepedett! Független volt, de mégsem! Most teljesen szabad lehet! Vajon meddig él vele?

  Az etikus maca hányingerét kicsit eltúlozták! Mintha hajat akart volna mosni az ülőkében! Brrrrrr! Ott, ahol legalább 15-20 ember tartózkodik egész nap!
  Nos, Will és Diane újra szövetségre lépett! Ez már egy tartós “kapcsolatnak” mondható. Ezúttal Diane is kellően motivált a harcra! 🙂
  Még a sorozat elején vagyunk és mennyi minden történt már!

 3. Igen, ez az iroda keresés kicsit megmosolyogtató. Felhívhatna vki egy ingatlanost.

  Dr. Szöszi is jól hozta a figurát, nem lennék meglepve, ha Eli keze is benne lenne a dologba.

  Diane-t én biza megsajnáltam. Peter ok, h segíteni akart A-nak, de elég gyökér volt,hogy visszavont egy odaígért állást, ráadásul úgy ahogy. Lehetett volna annyira korrekt, h személyesen mondja el neki,nem telefonon.

  Kalindából nekem elég annyi, amennyit mutatnak.

  Will-nek határozottan jót tett a szőkes tetkód csaj. Mondjuk nem lepődnék meg, ha beállítana A-hoz egy kis szex-re, ha már meg van az irodájuk.

 4. Csak bennem merült fel, hogy az etikus csaj Petertől terhes?? 🙂 Durva lenne. Amúgy milyen bunkóság már, hogy csak úgy kivette Alicia szekrényéből a lábast és abba akart hányni? Én biztos kiakadtam volna, ha meglátom, hogy valaki az edényeimbe hányik 😀
  Will csaja idegesítő, remélem, nem sokat fog ezután szerepelni, mert kb. kimerítették egy rész alatt a szerepét 🙂

  • Will csajának leginkább az volt a szerepe, h A tök ellentetjét személyesítse meg. Szőke, vad, kiszámíthatatlan.

   Bennem fel sem merült,h P-től lenne terhes. Olyan régen nem ismerheti őt (mármint 6 hét min.).

 5. Nagyon köszi a feliratot! Nem csak benned merült fel, hogy Peter lehet a gyerek apja!
  Will és Alicia között szerintem izzik a levegő! Szerintem lesz még itt valami…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s