Miss Fisher’s Murder Mysteries 2×07 magyar felirat

256352-g

 

Miss Fisher’s Murder Mysteries – 2×07 – Blood at the Wheel (PDTV-BATV) felirat letöltése.

Reklámok

18 thoughts on “Miss Fisher’s Murder Mysteries 2×07 magyar felirat

 1. Köszi szépen a Miss Fisher feliratokat! Kedvenc sorozatom és eredetiben különösen jó! Phryne és Jack 🙂 .. de a mellékszereplők is szenzációsak.

   • Ma volt az utolsó előtti rész az évadból (2×12), szenzációs lett. Valamikor decemberben lesz egy karácsonyi speciális rész, az az évadzáró, a 13 rész. És nagyon remélem, hogy lesz 3. évad. Az ABC még nem nyilatkozott és a készítők sem tudják még, semmi hír eddig. 😦

 2. Igen, nagyon jó lett az évadzáró, az utolsó jelenetnél majdnem kiugrottam a bőrömből 😀 A karácsonyi rész is várós.
  A feliratokra váróktól még egy kis türelmet kérek, a jövő héttől kezdve érkezni fognak a feliratok a Miss Fisherhez is 🙂

  • Szerintem a fagyöngy alatt megtörténik végre.. 🙂 Igen, nagyon jónak ígérkezik a karácsonyi különkiadás grand finálé!
   Tökéletes volt a 12. rész, minden megvolt benne: érzelem, akció, a szokásos sistergés Phryne és Jack között, a baba, Dot és Hugh nagyon cukik voltak. Az egyik kedvenc részem lett. Ahogy Phryne azon van, hogy visszahelyezze Jack nyakkendőjét (a legjobb jelenet!), előtte a mosodában, amikor inkább elhagyja a helyszínt, mint, hogy megtartsa magának a véleményét, amikor elővezeti Jack ex-apósa és mondja Jack-nek, hogy tartsa Őt szorosabb pórázon, amikor kéri Phryne-t Jack, hogy most az egyszer fogadja meg, amit mondanak neki (miközben tudja, hogy úgysem fogja :P), a menekülésük a hajóról (Phryne jól pofán üti a pasit! :P), Jack őrlődik a kocsiban, hogy bemenjen, vagy nem, kopogás az ajtón és az ezt követő pár perc. ;-))
   Nagyon remélem, hogy a petíciónk sikeres lesz és az ABC úgy dönt, lesz folytatás!

   • Én is nagyon remélem, hogy berendelik a 3. évadot, és ha hasonlóan működnek a dolgok, mint Amerikában, és a nézettsége, népszerűség alapján döntenek, akkor szinte biztosra vehető a berendelés 🙂 Dec. 20-án lesz a karácsonyi rész. Egyre jobban várom 🙂
    A nyakkendős jelenet nekem is bevonult a kedvenc jelenetek közé. Tetszik, hogy Jack egyre jobban kiáll Phryne mellett, régen állandóan elküldte, most meg szeretné, ha ott maradna 🙂

 3. Még a 12. részhez: az egész sorozat egyik legjobb mondata hangzott el. Jack Phryne-nak: “Ne legyen bűnbánó. Az csak összezavar engem.” 😉 És.. ebben a részben látunk végre egy igencsak féltékeny Miss Fishert.

 4. Dec. 20-án lesz a karácsonyi? Akkor az tényleg egy ünnepi rész lesz és remélem, addigra már a 3. évad berendelését is ünnepelhetjük! 🙂 Drukkolok!
  Szerintem is egyre jobban kiáll mellette, a 2×11-ben – amikor Jack beépült és Hugh egyedül nyomozott – még meg is kérte, hogy segítsen. 🙂 Btw.. Hogy tetszett Essie Davis szólója és a duett a végén?
  Jack az érzelmeit is egyre nyíltabban vállalja. A 2×7-8. rész már felért egy “beismerő vallomással”.

 5. Igen, a 7. rész igazából fordulópont volt a kapcsolatukban, mikor a rész elején Jack olyan fura volt, még a nézők sem értették, hogy miért. Én is csak néztem, hogy iszik a munkahelyén, meg stb. és mikor a végén bevallotta, hogy Phryne elvesztését már nem tudná elviselni, már felért egy romantikus vallomással. De egyben szomorú is volt, nagyon megsajnáltam mindkettejüket. Phryne-t is, mikor azt mondta, hogy nem fog megváltozni, ő ilyen, amilyen, és Jack válasza, hogy nem is kérné soha, hogy változzon meg. Ezek elég súlyos mondatok voltak. Jó volt nagyon.
  Végül is Jack próbált elszakadni tőle, de nem tudott? vagy inkább nem akart 🙂
  Amúgy érdekes dolog ez, hogy a nézők, köztük én is,, szeretnék, hogy legyen köztük több, de egyben félek is, hogy akkor valami megszűnik, ami most van. Ezt az érdekességet nehéz fenntartani hosszútávon, sok tévésorozatnak nem is sikerül, de remélem jól fognak kijönni ebből az írók, ha már elindultak ezen az úton.

  A 11. részben az éneklés tetszett, nekem bejönnek ezek a régi dalok, ez is az egyik, ami tetszik a sorozatban, az aláfestő zenék stb., ami a régies hangulatot árasztja.

  • Igen, elviselhetetlennek tartotta az elvesztését és ezt meg is mondta. Nagyon tetszett a nyíltsága. A színészi játék a végén szívszorító volt. Jack szeme könnybe lábadt és Phryne arca is tele volt érzelmekkel. Egyébként ebben a sorozatban sok egyéb mellett a színészek arcjátéka tetszik nagyon. Egy-egy szemvillanás, szájhúzás, a mimika. 🙂

   Értem, miről beszélsz. A “sistergést” fenn kell valahogy tartani, mert ez is a show egyik mozgatórugója, hihetetlenül jó a két színész összjátéka. Ha “összejönnének”, az már nem lenne ugyanaz. Nem nézek sok sorozatot, a Bones egyik hűséges nézője voltam, de ott már addig húzták a dolgot, hogy a végén ráuntam. (Bár abban, hogy töröltem a sorozatot a listámról, nagyban közrejátszott az, hogy Bones karakterét extrém módon elvitték rossz irányba. De ez más tészta.). A House-nál is sokáig vártak a nagy egymásra találással..

   A Miss Fisher írói remélem, tanulnak a rossz példákból. Már, ha lesz folytatás. :/
   Bár ez egy egészen más sorozat, nem igazán lehet máshoz hasonlítani. A regényben egyébként Robinson felügyelő boldog házasember, kíváncsi vagyok, ha ezt átültetik a sorozatba, mennyire lett volna eladható. Hiszen pont Miss Fisher és Insp. Robinson örökös flörtölése az egyik legfőbb vonzerő benne.

   Nagyon köszi a munkádat a feliratokkal!! 😉

 6. Én ugyanígy voltam a Castle-lel, mint te a Bones-szal. Igazából nem az a baj, hogy összejönnek, vagy nem jönnek össze, hanem az, hogy a Castle-ben is összejöttek, ami tök jó volt, mert mindenki várta, de a karaktereket olyan szinten lebutították, és a kapcsolatot sem kezelték úgy az írók, ahogy kellett volna, és ezzel nézhetetlenné tették a sorozatot sok ember számára, és a két főszereplő közül is eltűnt a kémia valamiért. Persze az elvakult “tini” rajongókat ez nem érdekli, őket meg lehet venni pár csókkal és szép szavakkal, de az “igényesebb” “felnőtt” nézőknek ez már nem elég. Szerintem a Miss Fisher inkább nekik szól, és bízom benne, hogy az írók nem viszik el rossz irányba a dolgokat.
  Bár ha Phryne és Jack megcsókolná végre egymást, attól még nem kéne egyből összehozni őket. Még lehetne húzni a dolgokat. Én megértem, hogy a könyvhöz képest miért hozták be ezt a szálat. Igazából nagyon sok sorozat sikere ennek köszönhető. Phryne és Jack közötti kapcsolat is pont azért izgalmas, mert annyira különböznek egymástól, nem is illenek össze 🙂 De mégis vonzódnak egymáshoz, és érdekes nézni, hogy ez miként hat a két karakter jellemére, mennyire formálja őket. Az, hogy Phryne most a legutóbbi részben féltékeny lett, ez is egy újabb jellemvonás, amit nem is gondoltam volna, hogy látni fogunk nála. De jó volt 🙂

 7. Most tették fel a készítők a produkció FB oldalára: “Save the date! The ‪#‎MissFisher‬ Christmas special ‘Murder Under The Mistletoe’ will air Sunday 22 December at 7.30pm” 🙂

 8. Nagyon várom a következő részek feliratát. Minden eddigi munkádért köszi. Annyira jó, hogy látom, másoknak is mennyire bejön ez a sorozat. Szerintem is a szikrázás a két szereplő között lételeme a sorozatnak, és remélem meg is marad.

  • Tudom, nagyon elcsúsztam a fordítással. Annyit ígérhetek, hogy a karácsonyi részig elkészül az összes. Kicsit összesűrűsödtek a dolgok, és lemaradtam a fordításaimmal, bocsi.

  • Imádom őket! 😉 A kedvenc sorozatom, mindenek felett. Szerintem megmarad a szikrázás, ez a színészek személyiségében, kisugárzásában is benne van, és a készítők is odafigyelnek erre, úgy látom.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s