The Good Wife 5×04 magyar felirat

thegoodwif

 

The Good Wife – 5×04 – Outside The Bubble (HDTV-LOL, HDTV-AFG, HDTV-FUM, 720p-DIMENSION) felirat letöltése.

A vihar előtti csend, és a következő részben beüt a villám, az tuti. Alig várom 🙂

Reklámok

10 thoughts on “The Good Wife 5×04 magyar felirat

 1. Elkezdtem lefordítani én is ezt a részt. 12 percet fordítottam belőle és nagyon örülök, hogy semmi nagyobb hibát nem vétettem a Tiedhez képest:D
  Ha gondolod szívesen segítek felesben fordítani, imádom ezt a sorozatot.

 2. Ezek után én már “azt sem értem, hogyan csökkenhetett a sorozat nézettsége külföldön? Nagyon jó és izgalmas részek vannak az 5. évadban.
  A színészek is nagyon odateszik magukat! Az öreg Lymant és Mrs Tassioni jelenete?! Viola Valsh tenyérbemászó stílusához nagyon passzol Mrs Tassioni karaktere!
  Kezdek aggódni Diane miatt. Van egy olyan érzésem, hogy ezúttal sem lesz belőle bíró! Aztán ott van az ő sármőr ballisztikusa. Amikor a jó ötvenes menyasszonya meg akarja ismerni a jóbarátait, csupa huszonéves nőci közé viszi! Ez is elmond sokat róla! Nagyon tapintatlan volt, hogy mást ne mondjak. Nem sok jót várok tőle!
  Aliciának most volt egy találó megjegyzése magukra. “Ez már hasonlít a maffiához” -mondta arra, amit művelnek ők. Lopnak, csalnak,hazudnak és a L/G hátán akarnak elindulni szerencsét próbálni. Most A. lopott. Ezek a kliensek még nem az övék! Majd akkor lesznek, ha megkötötték a szerződést és ezek a L/G-nél felmondtak. Ezeknek a fáljait töltögette le, amikor Diane rajtakapta. Nyugodta tudott a szemébe hazudni.
  Egyébként megfigyeltem, ha Aliciának ellenvetése van, a csipet-csapat vagy lehurrogja, vagy ráveszi, hogy azt tegye, amit ők akarnak. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog ezekkel boldogulni?
  Alicia – a jó feleség – még az utolsó pillanatban flörtölget egy kicsit Willel. Amikor az ajtóban megfordul és rákérdez, hogy “csak a nap további részében?” nagyon hideg mosoly volt az arcán! Na, ettől a pillanattól mondom, hogy nemcsak elfordultam tőle, hanem egyenesen utálom!
  Anyóspajtás egészen helrejött a sztrókból! Szegény Eli kínlódhat vele! 🙂
  Azt sejtem, mi lesz a köv. részben, de nagyon kíváncsi vagyok, hogyan tudnak tovább dolgozni, milyenek lesznek a munkás napjaik?
  Köszönöm ismét a fordítást! 🙂

 3. Továbbra is kifogástalan az évad, az 1. évad szintjét verdesi. Igazából az 1. évad óta elültett mag “fejlődik ki” most a közlegő kilépéssel, hiszen már az 1. évadban felvetődött, hogy Alicia kiválhatna, ugye első ízben Stern új cégéhez hívta. Gyakorlatilag azóta arra felé terelődött a történet (és kb. minden évadban felkínálták Aliciának az esélyt-Canning) (A fordítás konstansan szuper 🙂
  Tassionit már pont el is felejtettem már, jó volt újra behozni. Már csak Canning hiányzik a felhozatalból.
  Azt az Alicia-Will beszédet és utána lévő részt megint nem lehet hová tenni, ahogyan Alicia egész kapcsolati viszonya tökéletesen kiismerhetetlen. Úgy beszélt Willel és bájolgott az ajtóban, mint aki akar még valamit attól a férfitől, eközben meg teszi a mintafeleséget.
  A kilépés kapcsán Will tudatlansága nagyon szembeötlő, őbenne fel sem merült, hogy tényleg lelépnek. Pedig kb. mindenki átlátta, aki egy kicsit is benn volt, előbb D. Lee-nek tűnt fel, majd Diane-nek. Ez egy kicsit kétségessé is teszi, hogy vajon Will Diane nélkül is el tudná-e gond nélkül irányítani a céget.

 4. Sorisorifanfan nekem nem minden ennyire fekete-fehér.
  Még ha hűtlenkedés volt, akkor is nehéz egy két gyerekes házasságból kilépni. Én hiányoltam az eddigi Alicia-Will kapcsolatból,hogy nem mondták ki soha: szeretlek, veled szeretnék élni, vállaljuk fel a kapcsolatot. Se Will, se Alicia. Pedig én nagyon drukkolok ezért nekik.

  Én nagyon drukkolok Diane-ek,hogy ne kapja meg az állást, ahogy látom ő is nagyon nehéz szívvel hagyja el a cégét. David Lee nagyon bosszant, de elismerem kell a sorozatnak.

  Annak is drukkolok, hogy tényleg alakuljon meg az új cég. Jót tenne mindenkinek.

  • Violka nem az a baj, hogy Alicia végül nem lépett ki a házasságból. Végül is ők szépen vetettek véget a viszonynak. Az végig látható volt hogy Will sokkal többet érez, mint A. És bizony egyszer ki is mondta: szeretlek, de a nő rögtön elbagatellizálta a szó jelentését. Utána még Will ezt meg akarta beszélni de kibújt alóla. Will a gyerekeivel is meg akart ismerkedni – hivatalosan. Ez is azt jelenti, hogy ő vállalt volna mindent.
   A csúnya az volt, hogy a szakítás után A időnként tett olyant, v. mondott olyant, amivel élesztgethette a tüzet. Mint most a flörtölés! Aztán jön a 180 fokos fordulat! Nem véletlenül mondta JM egyik riportjában, hogy lesznek, akik megutálnak majd.

 5. Nem tudom, én nem tudnám megutálni. Nekem ez eléggé csiki csuki helyzet. A szívük mélyén tudják mi a jó, de tartják magukat a környezet elvárásai miatt.

  Múlt évadban Will kétszer csókolta meg Alicia-t, ígért neki egy megbeszélést is a választások után. Aztán ebből még se lett semmi.

  Én nagyon bízom abban,hogy egymásra találnak, de tök komolyan :)))) Még akkor is, ha most asztal borogatás lesz, és távozik A a cégtől. Lehet ez tesz majd jót ennek a kapcsolatnak.

 6. No a választások után Will telefonon kereste is Aliciát, de az nem vette fel, mert Carryvel társalgott éppen. És utána sem hívta vissza. Ebből Will leszürte a lényeget. És mondta neki, mikor A. elnézést kért az elfelejtett telefon miatt, hogy semmi baj, mindketten felszálltunk egy körhintára, de ki is szálltunk Szóval ez is A. nemtörődömségén múlott!
  Idén nyárig én is Willicia drukker voltam. De ennyi idő után már látni, hogy Alicia hosszú távon nem Willhez való. 15 éve még nem volt nyilvánvaló,de most egyre inkább látni, hogy egy fiatalabb nővel sokkal jobban járna! 🙂
  Akkor látnék reményt rájuk, ha Peter nagyot bukna. Akkor Aliciának megint kellene valaki. De addig nagyon tetszik a first lady szerep! És meg is marad benne! 🙂

 7. Valószínű koromnál fogva én úgy gondolom,hogy ha egy felnőtt férfi teljesen oda van egy nőért, akkor nem a nő visszahívására vár, hanem tűzön vízen át töri magát érte 🙂

  Fiatalabb nő? Nem tudom. Will is 40 felett ,ha nagyon akarta volna már simán lehetne családja.

  First lady szerep…, nekem nem az az érzésem,hogy annyira élvezné. Részt vesz a kötelező dolgokon, de nem reprezentál állandóan. Ha Eli-n múlna,akkor állandóan ott lenne Peter mellett. Aki szintén egy nagy pupák nekem 🙂

  Én érzem a kémiát Will és Alicia között, ahogy fél mondatokkal flörtölgetnek, néznek egymásra. Csak éppen tök szerencsétlenek a csillagok felettük, és egyik se meri felvállalni a dolgokat. Ez igaz Diane-re is, ő is hányszor futott neki a “férjével” a kapcsolatnak, mire házasság lett belőle.

 8. 🙂 Az viszont igaz Willnek már régen tisztázni kellett volna, hogy A. mire hajlandó? És ha nincs közös jövő, akkor hátat fordítani neki és jöhetnek a hozzávaló rendes nők. Mer!t egész más egy 40-es független férfi, mint egy vele egykorú 2 kamasz gyereket nevelő nő!! Bezony! Előbbinél még jöhet saját közös család, utóbbinál nem valószínű! De ez csak egy példa volt. De milyen érdekes, Igazad van, Diane is milyen nehezen jutott el a házasságit

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s