The Good Wife 5×03 magyar felirat

thegoodwif

 

The Good Wife – 5×03 – A Precious Commodity (HDTV-LOL, HDTV-AFG, HDTV-FUM, 720p-DIMENSION) felirat letöltése.

Ez a rész is ütött, eddig hibátlan az évad. Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz most már 🙂

Reklámok

13 thoughts on “The Good Wife 5×03 magyar felirat

 1. Nagyon köszönöm a feliratot. Szerintem ez egy jó rész volt, de azt hiszem ez természetes ennél a sorozatnál. Különösen tetszett a Peter Florrick szál, próbálkozik-próbálkozik, de nem tudja legyőzni a vadászösztönét.

 2. Alakul a helyzet! Bírom, ahogy Alicia talpa alatt ég a talaj. Húzna már el ebből a kínos helyzetből. Azért ha én Florrickné lennék ;már kikértem volna magamnak, hogy a “4 évesek” időnként az orrom alá dörgöljék Willt! Most Carry hivtkozott arra, hogy ha marad, mindig Will alatt lesz. (Értsük ahogy akarjuk! 😉
  Remélem Diane megkapja a bírói széket, mert különben nagy pofára esés lesz!.
  Lőn csoda! Kezdem megszeretni az etikus macát! Ha mindig elmondja hogy etikai szempontból mit tehet Alicia cége és mit nem, hogy ne legyen etikátlan a kormányzóval való “rokonság”, akkor ez nekem tetszik! 🙂
  Aliciát sem kell irigyelni. Mikor készülődik a vihar a régi helyén, az újat még össze kell hozni, Péter szorgalmazza a mézesheteket (hogy jobban ellen tudjon állni a szőkeségnek), nos akkor jön rá A., hogy a lánya is nő lett! 🙂 És nem árt a sarkában lenni! (Szerinte.) Mi jöhet még rá? Az anyósa?
  Kíváncsi vagyok nagyon Kalindára. Mit kezd az új információval? Nincs ember a helyében, aki ne haszálná ki a helyzetet, hogy Alicia orrára koppintson. Viszonzásul azért, mert vele tartja a távolságot, ugyanakkor a férjével újra meg akarja újítani a fogadalmukat.
  Csak azt nem értem, hogy ez utóbbira miért van szükség, amikor folyton megszegik az ilyenkor tett igéreteket.. Egy kicsit nevetséges az én szememben!
  Mindent összevetve nagyon jó volt ez a rész is. Köszi a gyors fordítást!

 3. Ez a rész is nagyon jó volt. Pár dolgot én is írok róla.
  Durva volt, ahogy Diane-nel bántak. Will viselkedése elég kegyetlen volt, de meg lehet érteni. Az biztos, hogy Alicia nagyon kényelmetlenül érezte magát, a feszült hangulat nagyon jól átjött a képernyőn. A zene is amit ezeknél a jeleneteknél használtak, még jobban adta a hangulatot. Jó volt.
  Alicia és Peter még mindig kiborít. Főleg ez az “I love you” szöveg volt nagyon erőltetett. Miközben a nézők tudják, hogy megint másik nőre fáj a foga. Ennyi. Kutyából nem lesz szalonna. De Alicia is hogy tud ilyen képmutatóan élni? A fényképezkedés is tök ciki volt. Az eskü megújítása meg még cikibb lesz. Annyira tipikus viselkedés, mikor vaj van egy férfi füle mögött, gyorsan csinál valamit, hogy elterelje magáról a figyelmet. Remélem, Alicia rájön a dolgokra, és elhagyja most már Petert végleg.
  De a “szőke maca” engem most még jobban idegesített. Ez a karakter tipikusan az a nő, akitől feláll a szőr a hátamon. Az a mézes mázos hang, és hogy eljátssza a jó kislányt, miközben tudja, hogy a férfiaknak csorog utána a nyáluk. És persze, hogy Peternek ez tetszik, hogy “uram”-nak szólítja, meg tiszteli. És a csaj meg úgy csinál, mintha ebből semmit sem venne észre, csak játssza a naiv, ártatlanságot. Fú, falra mászok tőle. Nem tudom, hogy Melissa George ennyire irritáló-e mindig, mint színésznő, de ez a suttogó beszéd, nagyon szar.
  Tetszett még, ahogy Cary felnyitotta Alicia szemét Will ajánlatával kapcsolatban, igaza volt abban, amit mondott. Bár nekem a rész legnagyobb meglepetése volt, hogy Will felajánlotta Aliciának Diane helyét. Hirtelen megijedtem, hogy így itt fog maradni a cégnél. Én is már azt akarom, hogy mielőbb menjenek el.
  Ja és Robyn elfecsegi a titkot? Na az sem volt semmi. Tuti, hogy ezek után Kalinda Willhez fog menni, és kiborul a bili. Én már ezt a jelenetet várom, mikor Will ráborítja Aliciára az asztalt. 🙂
  És Alicia arca is tetszett, mikor tudatosul benne, hogy ellophatnák Diane ügyfeleit 🙂
  David Lee hozta a szokásos gúnyos önmagát, de mikor Peter megjelent, azt sem tudta hogyan nyalizzon. Szánalmas, de rá nem tudok haragudni, mert valahol vicces 🙂
  Robyn viszont tök jó karakter, és a színésznő is jól játssza. Ő szerepelhetne többet.

  • Will ajánlatát nem egészen értem! Ki lehet és mire föl névadó partner? Jó, Diane elmegy, de a másik névadó partner (Will) csak úgy választhat a többi közül? A többieknek nincs ebbe beleszólása? Én gondoltam, hogy Will ezt szeretné. És sok oka van ennek. De azért ez nem tőle függ csak szerintem!
   Robynt én megszerettem. Hamar beleolvadt a többiek közé. A karakter is, meg a színésznő is.

   • Hát ezt én sem tudom pontosan, hogy megy, de a Suits-ban is csak Jessicán múlt, hogy Harvey-ból névadó partner lehetett. Nem volt szavazás vagy ilyesmi, egyik napról a másikra ott volt a neve a falon 🙂

 4. Ez egy nagyon jól összerakott előkészítő epizód volt, arra nézve, ami a továbbiakban vár ránk.

  Talán már a következő részben valami irgalmatlan konfliktus van készülőben a céges viszály miatt, amint kiderül Alicia és csipet csapat szándéka pedig robbanni fog az egész. Nem kizárt, hogy Diane és Will kapcsolatát ez fogja valamennyire rendezni, hogy összeállnak a támadók ellen.

  Hunsubbyme, amúgy tökéletesen leírtad Melissa George miért ilyen jó ebben a szerepben – mert pontosan azt a képmutató hatást akarja elérni a karakterrel, amit te is érzel vele kapcsolatban.
  Egy olyan csábító nőt jelenít meg, aki tudja magáról, hogy az, de ezt a játékot nem nyílt színen játssza. Szerintem Eli ezért is szimatok veszélyt vele kapcsolatban, már azon túl, hogy Peternek egyértelműen bejönnek a “szőke macák”. A legérdekesebb, hogy ennek a csipetnyi flörttel árnyalt beszélgetésnek korántsem lenne ilyen rossz szájíze, ha nem tudnánk amit tudunk 🙂

  Will egy gané, szinte biztos, hogy ugyanannyi köze van a cég érdekeihez (amit magára nézve eddig nem vett túl komolyan), mint a saját egójához annak, hogy így viselkedik. Úgy értem, ha nem ilyen arrogáns, hanem leül Diane-nel akár meg is egyezhettek volna a dologban, de Will besértődött és ezért el is mérgesedtek a dolgok.

  Lehet, hogy ez a sorozat utolsó évadja (a nézettség miatt is), de ha ezt így folytatják én csak gratulálni tudok.

  Most, hogy Will kicsit többet szerepelt ideje lenne Kalindát is képbe hozni végre 😛

 5. Én egy csöppet sem csodálkozok Will reagálásán. Diane kezdte. Saját előbbre jutása érdekében újra előhozta Will bűneit, amiért már egyébként megkapta a büntetését. Nincs az a férfi, de még nő sem, aki nem válaszol erre! Ezzel tisztában volt Diane is, amikor olyan “halálra váltan”, idegesen ment Willhez és adta elő az interjúját. Tudta jól, hogy nem marad következmények nélkül.
  És igen a cég érdekei is kockán forognak. Mert ha kikezdik a névadó partnert, akkor a kliensek nem tódulnak oda. Legfeljebb onnan el. Nem véletlen, hogy a többi partner is fel van háborodva.
  Ha Will csak szépen lecsücsült voltna Diane-nal megbeszélni, akkor igen puhány alak lett volna. Én bizony ellenlépést várok el tőle! 🙂 Ha valakinek a tyúkszemére lépnek, az még reflexből is rúg egyet! 🙂 Ezt még csak nem is érdemes a szemére vetni!

  • Azért álljon meg a menet 😀
   Diane folyamatosan és felelősségteljesen tartotta fent a céget a felszín felett, míg Will az ügyeivel mindeddig csak a bajt hozta rá. Diane mégis kiállt mellette, annak ellenére, hogy erre nem lett volna szükség.

   Itt ugyanis nem egy párkapcsolatról van szó, vagy barátok civakodásáról.
   Két felelős cégvezetőről, a beosztottaikkal, ügyfeleikkel és jó hírnevükkel. Will szerintem abszolút sértettségből cselekszik. Mikor ő keveredett botrányba, ami sokkal súlyosabb volt mint ez az interjú Diane nem egy garázsban kezdte leszervezni a visszavonulását. Inkább kiállt mellette, akkor is amikor az ellene folyó eljárás már csaknem tönkretette a közös életművüket.

   Az sem volt eddig kétséges szerintem melyik vezető partner a józanabb azt hiszem senkinek sem 😛

   Ez nem puhányság kérdése, mert ez nem egy óvodai homokozó, ahol, ha te a fejemre borítod a vödröt én is az enyémet 🙂 Ha ehelyett ésszerűen, azt a bizalmat megadná a társának, amit ő jóval többször gyakorolt vele szemben megadná, azzal talán nem veszélyeztetné a kapcsolatukat, az ügyfelek bizalmát és az egész iroda jövőjét. Ezzel a lépésével Will ugyanis mindent tönkretehet. Mindezt ostoba reflexből.

   Szerintem is megvan ugyan a helye és az ideje keménykezűnek lenni, de azt is mérlegelni kell egy ilyen felelősségteljes pozícióban mi okozhat még ennél is nagyobb bajt.

   Will tett egy nagyon macsó ellenlépést, kár, hogy a szakadék felé.
   Emiatt sem lehet csodálkozni azon, hogy ezzel elsöpörte Alicia minden kétségét.

 6. Bizony álljon meg a menet! 🙂 Amit Will hibázott a múltban, az egészen más dolog, mint amit Diane most tett. Will sosem ért el jelentősebb pozíciót úgy, hogy közben a társát – nyilvánosság előtt – leégesse, csúnyán megbántsa. Egyébként a kocka már el van vetve. A riporterek beindultak. Hiába ülnek le akár fehér asztal mellé beszélgetni, ezt visszacsinálni nem lehet.
  Aliciának meg nagyon jól jött Will lépése. Már azon meditál, hogyan is vadászhatnák el Diane klienseit? 😉 Nem véletlen, hogy “polgárháborút” emlegetnek az előzetesekben.

  • Will lopott egy ügyféltől, majd azzal vádolták, hogy többek közt bratyizással, szerencsejátéktippekkel befolyásolta a bíróság hozzáállását.

   Ez tényleg nem ugyanaz, mint az, hogy Diane ad egy meggondolatlan interjút, hogy elérje az egyik legnagyobb állami poziciót, amit egy jogász elérhet. Teszi mindezt azért, hogy lerázza magáról azt a terhet, amit Will a múltban rárakott. Amúgy ez nem egy házasság, a megbántottságból hozott döntések egy milliós ügymeneteű társaságnál, alkalmazottakkal és emberek iránti felelősséggel egyszerűen gyerekes.

   Ha leülnek és úgy kezdik el a kármentést, amit egy beindult riporzer és egy kínos cikk okoz sokkal kisebb lenne a baj, mintsem így, hogy Alicia-éktól függetlenül is a szétszakadás szélére került a cég. Persze ezek csak teóriák, ami megtörtént megtörtént, szerintem nem egy pozitív vonás Will karakterére nézve ez a hozzáállás, de nem muszáj egyetérteni 🙂 Diane nekem sokkal egyenesebb jellem, annak ellenére, hogy it szerintem is hibázott, bár ezt korántsem tartom egyenértékünek azzal mint amikor valaki pénzt lop (vagy “kölcsönöz”) attól, akit képviselnie kellene – és ez ugye Will.

   Abban viszont szinte biztos vagyok, hogy Cary bandájának elszakadási szándéka újra össze fogja hozni Diane-t és Will-t. Ahhoz a konfliktushoz képest ez valószínüleg csak egy légkörteremtő előjáték volt 🙂

   Másrészt milyen lépés Will részéről az is, hogy Alicia számára ajánlja fel, hogy legyen vezető partner.
   A volt szeretője számára, aki 5-6 éve van a cégnél, szemben mondjuk David Lee-vel, aki többet is számláz és régebb óta is van az L/G-nél. Cary tökéletesen leírta milyen számító lépés.

   A feliratot, amúgy én is nagyon köszönöm, ez az évad tényleg egy felüdülés a 4. eleje és főképp a Suits elkorcsosulása után!

 7. Nem tudom ti hogy vagytok vele de a Suits kínlódásai után a TGW új évadát felüdülés nézni.

  Nem mellesleg köszi a feliratot!!

  • Szívesen!
   És igen, azért a Good Wife mérföldekkel veri a Suits-ot, bár mindkettő “ügyvédes” sori, de azért más a célközönségük… A Good Wife kicsit komolyabb hangvételű.

 8. Ha tényleg kizárnák Diane-t, és Alicia lelép, akkor ki lenne a névadó partner? David Lee? Lee/Gardner?
  De biztos, hogy Aliciáék kilpése egységbe fogja kovácsolni őket. Mondjuk Diane annyira már nem tud jól kijönni a szituból, a sajtóban szidott partneréhez megy vissza, a bírói állástól visszalép, mind nagy presztízsveszteség lesz neki.
  Az újoncok demokratikus szavazásai viszont továbbra is viccesek, pl. amikor a betűtípusról szavaznak. Látszik, hogy még nem tudják hogyan is fog menni majd igazából a cég. Egy ügyvédi irodát nem lehet összetartani erős vezetés nélkül. Aliciának ki kell sajátítani a vezető pozíciót. Igazán érdekes volt Carry mondása, hogy Alicia Will alá lenne rendelve (ami egyébként igaz), annak függvényében, hogy ő szajkózta, hogy az új irodában mindenki a többség alá lesz rendelve. Vagyis lényegében most azzal győzködte Aliciát, hogy náluk nagyobb hatalmú vezető lenne.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s