Suits 3×03 és 3×04 magyar felirat

Suits-banner-272668ec37c1c53db776f844c0e3a469

 

 

Suits – 3×03 – Unfinished Business (HDTV-EVOLVE, HDTV-FUM, 720p-EVOLVE) felirat letöltése.

Suits – 3×04 – Conflict of Interest (HDTV-ASAP, HDTV-AFG, HDTV-FUM, 720p-IMMERSE) felirat letöltése.

 

Kis vélemény nyilvánítás 4 rész után 🙂

Az biztos, hogy már a Suits sem a régi… Ahogy ez sok sorozatra igaz sajnos pár évad után. Elveszti a kezdeti báját, elfárad, elfogynak az ötletek? Nem tudom.

A legnagyobb bajom igazából a történettel van, és azzal, hogy a karakterek hogy viselkednek. Nekem nem tetszik, hogy egymással háborúznak cégen belül. Sokkal jobb volt, mikor heti egy üggyel foglalkoztak, és az aktuális ellenféllel hadakoztak, és a cégen belül viszont összefogtak. Harvey szuper ügyvéd volt, de Mike a képessége miatt tök jó ötletekkel állt elő, együtt oldották meg az ügyet, Mike próbált hatni Harvey érzelmeire, stb. És ehhez jött Jessica támogatása, és Louis ármánykodása. Sokkal jobb volt ez a felállás. Most meg mindenki utál mindenkit, ki akarják túrni egymást. Hát nekem ez nem jön be 😦 Donna is nagy csalódás, ennél büszkébb nőnek tartottam, minthogy elsőre beleugorjon egy vadidegen férfi ágyába. Nem tudom hova tenni ezt a viselkedést sem. Nem azért mert prűd vagyok, csak fura volt, eddig nem úgy mutatták be, mint aki ennyire könnyűvérű.

Louis nagyjából az, aki hozza a régi formáját. Pedig régen őt nem nagyon bírtam. A többiek erős mély repülés. Harvey-ért fáj a szívem a legjobban…

Reklámok

6 thoughts on “Suits 3×03 és 3×04 magyar felirat

 1. Nagyon köszönöm a feliratokat.
  Nekem nagyon hiányzik a humor és sajnálom, hogy Harvey már csak egy ügyvéd, már nem jó pasi.

 2. Egyértelmű irányváltást mutat az egész az alkotók részéről, az epizódikusságból a szérializáltság felé.
  Annyi pozitívum van a dologban, hogy ezzel kicsit felnőttebb és összetettebb képet mutat a sorozat a kezdetekhez képest, ugyanakkor felad nem keveset ennek eredményeként a bájából és a humorából, amiért kezdetben szeretni lehetett.

  Mike érzelmes nyavalygásai nekem őszintén nem túlságosan hiányoznak, bár hozzáteszem megkaptuk ehelyett a szinte ugyanolyan idegesítő enyelgéseit Rachellel.

  Donna-ban én komolyan inkább a Harvey iránti elmúlt epizódban tapasztalt elvakultsága miatt csalódtam, mintsem azért mert behoznak egy Harvey-utánzatot, aki történetesen brit és Huntley-nak nevezik 🙂 Annyira olcsón sem adta magát, ha azt vesszük, hogy a csávó mennyit költött kulturális kikapcsolódásra (Day-Lewis stb.) a kedvéért, mennyire a típusába vágott (lásd. Harvey) és egyébként is Porschet vezet 😀 Azt hiszem ennyiért más bármelyik magát hasonló intellektualizmussal kezelő nőt szeretővé lehet transzformálni.
  A gond inkább az lehet a szemedben, hogy Donna eddig egy független és főnöke iránti elfogultsága ellenére önálló erő volt a történetben, akit inkább fogadunk el csábítóként, mint elcsábítottként – hiszen ezzel veszít a lényegéből, vagyis a kedvelt független személyiségéből.

  Harvey leépítése amúgy a múlt évad vége óta folyamatosan zajlok, egy okos élvhajhászból csináltak egy karrierista pukkancsot, aki leginkább oldalra szegett fejjel ereszti ki magából az indulatait, a fölényeskedése pedig inkább gyerekes már, mintsem valóban egy cselszövő férfias vonásai. Bár nekem a konfrontálódása Jessicával tetszik, még annak ellenére is, hogy most már két teljesen unszimpatikussá tett karakter harcát figyelhetjük különösebb szurkolás nélkül. Inkább az a jó benne, hogy mindketten kicsesznek a másikkal végül, várhatóan és önmagukkal is.

  És igen, egyértelműen Lajos menti meg a showt minden epizódban töltött pillanatával 😀

 3. Most olvastam el Symor üzenetét. Ne felejtsd el, hogy ez egy dráma sorozat, és hogy karakterfejlődés nélkül nem állná meg a helyét. Az hogy esetleg számodra negatív irányba ment egy-egy karakter az egy dolog, de ettől függetlenül igazad van, mind Donna-val, mind Harvey-val kapcsolatban. Nekem Mike karaktere az, ami sokszor feldühít, lehet hogy magamból indulok ki, de néha nagyon megmondanám Harvey-nak, hogy menjen melegebb éghajlatokra, mert annak ellenére, hogy még mindig Mike miatt van a konfliktus (ami nagyon tetszik), bele kéne gondolni, hogy a legtöbb sikere Harvey-nak, Mike-nak köszönhető. Csak ennyi 🙂

 4. Én pedig most olvastam el a tiédet:)
  Az elejével egyetértek, de az utolsó előtti mondattal, azaz a szöveg második felével már kevésbé.
  Ha nem így lenne, nem lenne értelme a sorozatnak.Ha nem Mike adná az ötleteket, nem ő lenne a főszereplő, de ha főnök lenne, nem szólna semmiről a sorozat…ráadásul kell mindenhez Harvey hírneve és tapasztalata, hiszen ha megnézed, sokszor javítja ki azért Mike ötletét, és Mike sokszor Harvey eredeti-befuccsolt-tervét “javítja meg” valamivel. És ha Harvey nem lenne, megbízásuk se lenne, és Mike-nak munkája se. Tudom, te leginkább Harvey stílusát kritizáltad, de az is szükséges szerintem, hiszen fontos komikumforrás a történetben:mi lenne, ha ő lenne a legrendesebb vezető, folyton dicsérné Mike-ot, és nem aratná le a babérjait? Unalmas lenne..
  Tehát összefoglalva: Harvey legalább ugyanannyit-ha nem többet- tesz a siker érdekében, mint Mike, és az ezért járó jutalmat be is kell zsebelnie, hiszen ha nem így lenne, nem kapna megbízásokat stb., és akkor már egy másik sorozatot néznénk:)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s