The Good Wife 4×20 magyar felirat

thegoodwif

The Good Wife – 4×20 – Rape: A Modern Perspective (HDTV-LOL, HDTV-AFG, 720p-DIMENSION) felirat letöltése.

Reklámok

7 thoughts on “The Good Wife 4×20 magyar felirat

 1. Köszönöm a fordítást!

  Ez egy jó rész volt!
  Minden szinte klappolt, az külön tetszett, hogy a Peter nyerése esetén lehetséges költözéssel kapcsolatos kételyeket egy félmondattal lezárták. Alicia vágyódása még mindig kurva zavaró, de legalább érdekesen van megkomponálva, mint feszültségforrás 🙂

  Jason Biggs egész korrekt karakterszínész, amikor épp nem egy trombita áll ki a seggéből 😀 Az epizód legnagyobb cameója mégis a negédesen fenyegető főbíróé, aki csak úgy átcsoszogott a Walking Dead-ből, bármely zombinál lidércesebb fogpasztamosolyával, hogy megkísértse Diane-t.

  Azt hiszem ennél a résznél volt a legjobb eddig az irodán belüli szarkavarás, ami feltehetően még folytatódni fog. Hunsubbyme a te örömödre Cary rebelliskedésének hála még mindig a levegőben lóg, hogy Alicia megpattan az évad végén, bár kötve hiszem, hogy Agos és Társai felé nyitna, Canninghez egy Diane miatt kezdődő belviszály és Will távol tartása miatt simán bekopoghat. Ebben, vagy a következő évadban.

  Alig pár rész még…

 2. Már csak 2 rész van hátra:) Annyira nem érzem a végjáték kibontakozását. Még mindig több irányba mozdulhatnak a szálak.
  És igen, én még mindig reménykedek egy Florrick & Agos társulásban 🙂
  Petert elég durván hanyagolják, bár azt tudom, hogy az eheti részben elég fontos szerepe lesz.
  Will-lel való kapcsolatra valószínűleg most már pontot raknak, hetek óta húzzák a felvezetést.
  Kalinda és Robyn jelenetei viszont nagyon jók, tetszett, ahogy Kalinda játssza a szigorút, de azért
  a háttérből támogatja a csajt.
  Még egy dolog, ami nekem fura. Igaz, hogy Alicia partner meg minden, de nekem mégis olyan kirekesztettnek,
  kívülállónak tűnik az ilyen gyűléseken. Persze értem, hogy akkora hatalma azért nincsen, hogy most mindenbe beleszóljon, de nekem úgy tűnik nem érzi túl jól magát az irodában. Remélem ez is amellett szól, hogy lelépjen. Plusz Cary indokain is megéri elgondolkoznia. Nem mondott hülyeségeket.

 3. Köszi a fordítást!
  Nem hiszem, hogy minden szálat elvarrnak, gondolnak az 5. részre is. Meg szeretnék, hogy rágódjanak a fanok kicsit nyáron a fejleményeken. 🙂
  Én igazán nem utálom Pétert, 😉 de Aliciával mindig olyan, mint egy merev mackó! Irreális nekem, hogy az a nő, aki Willről ábrándozik, az állandóan bűbájoskodjon “ezzel” a férjével. Mindig neki kell bizonygatni, hogy milyen jó párt alkotnak, ez egy jó család! Most már én is azt mondom, hogy szegény Will kerüljön ki ebből a körből! De attól tartok, hogy utoljára még jól megszivatják, reménnyel kecsegtetik, aztán kopp lesz.
  .Arra is kíváncsi vagyok, Cary végül is kilép? Nevetnék, ha Kalinda menne vele.
  Ha a Kingék ragaszkodnak a “jó feleség” státuszhoz, Aliciát ki kell venni a cégből. (Ne lássa Willt) De így nehéz lesz a főszereplőket továbbra is összehozni a sorozatban. Viszont Will v. Diane kiejtése v. ritkítása után a nézettség is esne nagyot!

 4. Nézzük egy más szempontból 🙂
  Szerintem az alkotók is látják, hogy a sorozat kezd kifutni. Lehet, hogy minden: Peter és a választás, Diane és a legfelsőbb bíróság, Alicia és a cégtől, Willtől való elszakadás a sorozat végét készíti elő. Ez fog tehát történni nagy eséllyel az 5. évadban. Peter a kormányzóválasztással kívülről, Will és Diane a cégen belülről viszi majd szakadásra a dolgokat. Ez pedig meg is adja a mindent lezáró végkimenetel főbb szálait. Mindez legalábbis kötve hiszem, hogy megoldódik a hátralévő csekély időben.

  Már írtam, de újra megteszem, mert szerintem itt tényleg durva chliffhanger készül az utolsó részre 😀

 5. Én nagyon várom, hogy Alicia kilépjen a cégtől, sajnálnám ha az csak a sorozat lezárására hagynák meg az utolsó évadra. Szerintem már régóta érik ez, és dobna is a dolgokon ha Alicia a L&G-vel rivalizálna. Megnézném Diane fejét, amikor látná, hogy elmegy az összes nagy ügyfelük 🙂 Szerintem egyébként Peter nem lesz kormányzó, Diane nem lesz felső bíró, Alicia-Cary kiválást viszont meglépik a sorozatírók. (Bár nem lepődnék meg, ha megint Cary két pad közé esését hoznák ki belőle).

  • Érdekes amit írsz, annak fényében, hogy én tegnap megnéztem a finálét 😉
   Igyekszem a fordítással, hogy ti is mielőbb nézhessétek és aztán kibeszélhessük 🙂
   Holnapra remélhetőleg kész lesz a 21. rész, aztán vasárnap-hétfő körül várható az utolsó rész felirata.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s