The Good Wife 4×19 magyar felirat

thegoodwif

The Good Wife – 4×19 – The Wheels of Justice (HDTV-LOL, HDTV-AFG, 720p-DIMENSION) felirat letöltése.

Reklámok

5 thoughts on “The Good Wife 4×19 magyar felirat

 1. Közepes egy rész volt.
  Sweeney ellenére is, pedig Dylan Baker az egyik legszórakoztatóbb visszatérője a sorozatnak 🙂
  E mellett viszont volt az epizódnak egy nagyon szép pillanata is, egy olyan, amiről életemben nem hittem, hogy egyszer eljátszódik és elhangzik network tévén, ha nem erőszakkal, hanem élvezettel társítják 😀

  Morena Baccarin ráadásul még csak nem is bírom, az összes eddigi szerepében, amiben eddig láttam valami megmagyarázhatatlan módon unszimpatikus volt, de az a jelenet, amiben leugrasztotta Will állát, felszalasztja Alicia szemöldökét valami csodálatosan vulgáris, mégis hatásosan egyszerű volt tőle.

  Az epizódban ugyanakkor sajnos engem rendkívül idegesített, hogy Alicia még mindig nincs túl Will-en, az ezredik elbúcsúzás után sem. Fogalmam sincs miért erőltetik így a dolgot, mert egy kis feszültség köztük még oké, de mint visszatérő motívum, inkább idegesítő, mint hasznos ez a szál 😛

  Diane-ról ne is beszéljünk, ha most emiatt meszeli el a saját útját a legfelső bíróság felé az engem rohadtul bosszantana, kitalálhattak volna mást is az alkotók :/

  Köszi a fordítást!

  • Tényleg elég közepes rész volt, de nem is könnyű überelni, az elmúlt pár rész magasra tette a mércét. Szerencsére.
   Ami tetszett nekem, az Cary és Robyn kettőse, jól egymásra találtak. Nem akarom, hogy összejöjjenek, de jó munkahelyi kapcsolat lehetne köztük.
   Diane sztorija egyáltalán nem köt le, amúgy szerintem a pasas csak játszik Diane-nel, nem éppen az a nősülni vágyó fazon 🙂
   Alicia és Will kapcsolatát is helyre kéne tenni, bár az elmúlt részben úgy tűnt, Alicia szóban lezárta a viszonyt, de az álmainak már nem tudta ugyanezt megparancsolni:) Mondjuk ez elég hihető. Nekem az nem tetszett ebben az évadban, hogy miért kellett Peterrel is “összeboronálni”. Nem tudom, mi a jó szó az ő kapcsolatukra, de érzelem nem sok van benne, az biztos.
   Én személy szerint örülök, hogy nem hanyagolják az írók A és W kapcsolatát, sokkal több fantázia van bennük, mint A és P-ben. De én amúgy is Will párti vagyok, szóval elfogultság beszél belőlem 😀

   Mindenesetre kíváncsian várom az utolsó 3 részt. A spoilerektől távol tartom magamat, bár nem könnyű. Szeretném, ha tényleg valami meglepetéssel érne véget a 4.évad:)

 2. Egy kérdésemre már választ kaptam a mostani részben. Will mondja, hogy 1 hónap múlva vége a választási versenynek. Tehát max az utolsó részben már megtudjuk, nyert-e P?
  Nekem főleg azért nem tetszik a házaspár “újraboronálása”, mert számomra hiteltelenül csinálják. 🙂 Peteren nem veszem észre, hogy strapálná magát, hogy visszahódítsa igazándiból A-t! Pedig ő hibázott! És az nem fair, hogy azért kell jópoifiznia mellette, hogy nyerjen biztosan P a választáson.
  Azt viszont nem szabad elfeledni, hogy A és W nem vesztek össze, nem csalták egymást stb! Egyik napról a másikra abba KELLETT hagyni a kapcsolatot. Amikor még jól megvoltak. És továbbra is együtt dolgoznak, a nap nagy részét együtt töltik. Így nagyon nehéz szakítani!! Ezért nem csoda, ha újra előjött a háromszög.Én úgy vagyok vele, hogy bármivel is fejeződik be ez az évad, van még egy! Az pedig akármit átírhat, felülírhat a jelenlegi történetből. 🙂

 3. Ne értsetek félre én Will-t bírom, még ha az ő játékidejét és kibontakozási lehetőségeit nézve ez neki is a leggyengébb évad.

  Alicia-hoz viszont még mindig annyira kevés ezzel a kölykös bájával együtt, amit elismerek néhány nőnek nagyon bejöhet. Ezért is örültem Amanda Peet behozatalának, végre egy csaj, amelyik sokkal jobban illik hozzá a könnyedségével.

  Peter, persze Peter a rossz férj, a politikus és egy 2 perces szereplő a jelenlegi évadban. Alicia egyébként szerintem nem összeboronálódott Peter-rel, maximum egy mindig kéznél lévő pótlék. Hiszen mint felnőtt nő, természet adta igényeivel inkább fordul a különélő férjéhez, mintsem a komplikációkkal járó főnökéhez, új pasit meg nem hoztak be a képbe (ne is hozzanak!).

  Canning-ot egyébként emiatt is kedvelték meg annyira szerintem a The Good Wife nézői, amellett, hogy Michael J. Fox hatalmasat alakít. A sorozatban talán ő az egyetlen, aki pasiként nem valamelyik erős női szereplő utánfutójaként működik, hanem képes önálló teret nyerni és alakítani az eseményeket.

  A maszkulin intenzitás rangsora pedig valahogy így áll fel a szememben:

  1. Kalinda 🙂
  2. Canning
  3. Peter
  4. David Lee
  5. Will
  6. Carey
  7. Eli
  8. Zach

 4. Hiába, azért az első két évad nem múlt el nyomtalanul a mi életünkből sem! 🙂 Azon drukkoltunk, hogy mikor jön össze Will és Alicia, akinek van ugyan férje, de “leszerepelt”. És ez a két évad hosszú idő volt. Alicia hiába erős női főszereplő, a rendelkezésre álló “kollekcióból” kell választania. És itt valakiknek Will jöhet szóba, mások inkább a férjnek drukkolnak. Harmadik választás csak akkor létezhetne, ha valaki újat hoznak be. Ez utóbbi majdnem hogy ki van zárva! Szerintem.
  Mivel jobbat nem találok jelenleg, én is Willicia párti vagyok. De ez nem akadályoz meg abban, hogy azt is elmondjam, hogy Alicia akármilyen dekoratív, azért Will mellé egy tizessel fiatalabb nő passzolna igazán. 😦

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s