The Good Wife 4×18 magyar felirat

thegoodwif

The Good Wife – 4×18 – Death of a Client (HDTV-LOL, HDTV-AFG, 720p-DIMENSION) felirat letöltése.

 

Reklámok

8 thoughts on “The Good Wife 4×18 magyar felirat

 1. Ez egy nagyon meghitt rész volt, de tényleg 🙂
  Az ügy nem volt valami lehengerlő, viszont nagyon hangulatos és a rész konklúziójaként egy egészen megható Good Wife rész volt. Jól adagolva pedig kell az ilyen is.

  John Noble cameója ezzel a rövid játékidővel is simán ott van a legjobbak között, főleg az utolsó jelenet miatt. Végre Will és Alicia küszködése is lezárulni látszik ezzel (hál Isten!) és Peter is kapott végre egy tökös pillanatot, azon kívül, hogy ő volt az évad egésze alatt jó felesége lakókocsis numerája 😀

  Egyébként most először éreztem egy epizód alatt, hogy ezzel akár le is zárhatnák a sorozatot, hiszen minden annyira a helyére került. Peter megmutatta, hogy fel tudja venni a versenyt egy olyan nagy volumenű görénnyel, mint Matthew Perry, Alicia magánélete egyenesebb pályára kerül (a férje mellett), Will és Diane útjai elválnak, Will-nek új csaj dukál és egy saját cég, Diane a legfelsőbb bíróságra szegődik. És kész!

  Ha nem lett volna ennyire ingatag ez az évad azt mondanám ezzel, avagy egy ilyen epizóddal simán lezárulhatna a sorozat. Nem is tartom kizártnak, hogy ezt a részt egyébként emiatt írták ilyenre az alkotók.

  A sorozatban amúgy tetszik, nem tetszik nem érzek már túl sok kraftot (bár cáfoljanak rám nyugodtan), kell még neki egy szép évad, maximum kettő, de annál több semmiképp sem. Utálnám, ha úgy járna, mint a House, amit értelmetlenül elhúzva csesztek el. A The Good Wife nekem egy fontos sorozat, zárják le időben és zárják le jól!

 2. Köszi a szupergyors fordítás! Ez a rész jött be eddig a legjobban nekem. Élveztem minden percét! Az új fordulatokat: Diane lehetőségét, a L & G iroda jövőjét, Alisa és Will végre beszélnek, Vera mama szája eljárt stb. A finoman elhelyezett poénok és humoros részek csak fokozták az élvezetet. Mikor Eli a partin sorolja a Florick párnak, hogy Alicia a hűséges feleség, aki sosem lép félre…. és abban a pillanatban csatlakozik hozzájuk Will!! Az a hangulat! 🙂 imádtam! Egyáltalán Eli amilyen képeket vágott, amikor Peter először beszélt a biborossal! Laura pont Aliciától kér tanácsot!? Alicia és Kristeva riposztja! Ami azt illeti én még nem tennék pontot Willicia végére. Az egy dolog, hogy A. megint “jó feleség” akar lenni. Más dolog azt véghez is vinni, úgy, hogy együtt dolgozik Willel. Meglátjuk, ha majd W megjelenik Laurával, mit fog érezni? Mert az érzések bizony még ott vannak javában! Ezt a visszaemlékezések is mutatják. Főleg, ha lesz még egy évad, lesz itt még bonyodalom! Egyébként nagyon remélem, hogy Péter nem nyer! Nehogy már minden sikerüljön egy ilyen embernek!

 3. Szívesen a feliratot!
  Hát, bevallom nekem is nagyon tetszett ez a rész, így könnyebben (értsd: gyorsabban) ment a fordítás is 🙂 Megnéztem már vagy 5-ször a részt:) Én is imádtam minden jelenetét. Eli tényleg milyen fejeket vágott a háttérben 😀
  Veronica két mondatából többet megtudtunk Aliciáról, mint az elmúlt években összesen:) Tetszik Matthew Perry játéka nagyon, néha Chandlerre emlékeztet, ezért nem is tudok rá haragudni, hiába szemétkedik…
  Tetszettek a visszaemlékezéses részek, végre foglalkoztak A és W kapcsolatával érdemben is, kiderült azért, hogy nem csak egy futó viszony volt ez, igenis voltak érzelmek, amik nem múlnak csak úgy el, úgyhogy szerintem sincs még lezárva ez a kapcsolat.
  John Noble szereplése szintén üde színfolt, nagyon bírom, kár, hogy csak egy részre jött.
  Peter remélem én is, hogy nem nyer. Valószínűnek tartom, hogy tényleg nem fog nyerni, és így Diane is marad a helyén.
  Ez a rész közel volt a tökéleteshez, mindent arányosan adagoltak, a párbeszédek élvezetesek voltak, és jót tett, hogy nem voltak a tárgyalóteremben sem. Nem tudom az 5. évadban merre fogják venni az irányt, de maradniuk kéne ezen az úton, amin most vannak.

 4. Tényleg nem értem egyébként ezt a nagy Peter-ellenkampányt 😀
  Oké, hogy normális esetben Alicia-nak már rég ki kellett volna adnia az útját, de valószínűleg a statisztálása nélkül a magánéleti szál összes feszültsége elveszne a sorozatból.

  Miről szólna végül is a Good Wife a férj, Peter nélkül, minden bizonnyal sokkal kevesebbről, még ha a feltűnéseit minimalizálták is amennyire lehet. A másik dolog megint a férfi-téma amit legutóbb pedzettem, merthogy Chris North-on kívül egy darab pasi, a maga konzervatív értelmében erős Alicia-hoz felérő férfi sem szerepel a sorozatban (Canning kivételével, de őt ebben az értelemben nem is vehetjük számításba).

  Az 5. évad egyik szálát minden bizonnyal a kormányzói választás fogja adni. Én magam nem drukkolok azért, hogy Peter veszítsen, mert az csak újabb rükvercet adna a sztorinak. Peter visszamenne ügyészkedni, Alicia maradna az irodánál – tehát az a felállás, amiből már kaptunk 3 évadot folytatódna egy lehetséges 6. évadban. Én erre azt mondom kösz, inkább nem 😛

  A másik, hogy Alicia ezek után szinte biztos, hogy nem hagyja el Peter-t, legalábbis a mostani körülmények között nem tartom elképzelhetőnek. A következő évad minden esetre mindenképp vízválasztó lesz hová tart a sorozat, kormányzói székben Peter-rel kicsit közelebb a véghez minden esetre, más bonyodalommal meg ki tudja.

  Az idei évad utolsó része erre szerintem rá fog világítani valamennyire 😀

  • A kormányzó választás szerintem még ebben az évadban lezajlik, vagy nem? Én így vettem ki.
   Én egyébként nem drukkolok Peter ellen, inkább úgy érzem, hogy a készítők nem fogják meglépni, hogy belőle kormányzó legyen.
   A kormányzó székhelye eleve nem Chicagóban van, tehát Peter még kevesebbet szerepelne, ha mondjuk az ingázást választaná, mert Alicia biztos nem fog vele elköltözni. Plusz ezzel vége lenne az amúgy sem szilárd házasságuknak.
   A kormányzói szerep annyira távol áll a sorozat világától, nem tudom most elképzelni, hogy be tudna kapcsolódni a sorozat menetébe. De lehet, hogy tévedek.
   A másik Diane esete, most akkor tényleg bíró lenne, ez mondjuk még belefér, el tudom képzelni, hogy 1-2 részben majd ő lesz a bíró, de akkor is kevesebbet szerepelne ő is. Nem tudom, hogy a készítők ebben gondolkodnak-e, hogy 2 “fontos” szereplőt visszaléptessenek.

   Szóval nekem ezek a jelek arra utalnak, hogy Peter nem fog nyerni.
   Én még mindig titkon abban reménykedek, hogy Alicia elmegy Canninghez dolgozni 😀 Bár ez is egyre elképzelhetetlenebbé válik.
   Innen még sokfelé vihetik a sztorit, tényleg az utolsó részek majd mindenre választ adnak 🙂

 5. Ebben az évadban szinte biztos nem megy végbe a kormányzóválasztás.
  Érdekes is volna, hogy 17 részt tölt ki egy demokrata előválasztás és 5 részt a republikánus-demokrata csörte a kormányzói székért, ami egy majd fél éves folyamat. Nem hiszem, hogy ennyit ugrana időben az évad hirtelen 😛

  Ha tippelni akarok az 5. évad egy része erről fog szólni és az utolsó részek dilemmája az lesz, hogy Alicia Peter és a családja összetartása érdekében vajon elhagyja-e a céget, mondjuk Canning egy chicagói irodájáért. Ezt gyanítom legalábbis én. Az 5. évadban majd megy a cégen belüli kavarás is, hiszen Diane kifarolna, Will egyedül végképp nem lesz olyan stabil főnök, David Lee lefaragásához legalábbis egyedül kevés, Cary pedig szintén lázadozni kezdett.

  Minden szál szinte arra mutat, hogy a cég szétesik. Peter tehát talán kormányzó lesz és emiatt vált Canning-hoz, Alicia 🙂 Persze ezt megelőzi egy vastag drámázás még előtte a kormányzóválasztás vonalán, a cég szétesésében és Alicia magánéleti vívódásában. A következő 4 részbe ez nem hiszem, hogy belefér. Nagyon remélem nem húznak egy “Lost-osat”, hogy akkor most előreugrottunk egy fél évet 😛

  Kalinda férje egyébként biztos előkerül még valahogy, gondolom hullaként, a kérdés, hogy valaki keresni fogja, vagy egyszerűen rendőrségi, majd bírósági ügy lesz belőle. Én legalábbis elnézném, ahogy Alicia Kalindát próbálja kimosdatni egy gyilkosságból, amit minden bizonnyal elkövetett.

  Meglátjuk 😀

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s