The Good Wife 4×16 magyar felirat

thegoodwif

The Good Wife – 4×16 – Runnin’ with the Devil (HDTV-LOL, HDTV-AFG, 720p-DIMENSION) felirat letöltése.

Reklámok

7 thoughts on “The Good Wife 4×16 magyar felirat

 1. És Kalinda visszatért 😀
  Mit ne mondjak nekem hiányzott. Érdekes, hogy pont egy olyan résszel sikerült ez elérni, amiben teljesült néhány rajongó elképzelése és Cary végre kétvállra fektethette, vagy fordítva 🙂 Cary-t mondjuk csak annyira érzem megfelelő partnernek, mint Will-t Alicia számára, tehát semennyire. Egyszerűen erőtlen, persze egy baráti kufirc esetében még megértem, de egyébként, ááá.

  A sorozat egyik hibájának tartom egyébként is az igazi férfikarakterek hiányát. Mert bár tele van lehengerlő, erős női figurákkal a széria egy darab hasonló súlyú férfira sem emlékszem. Chris North persze jó rutinnal van jelen, amikor megkapja a maga 2 percét és talán ott van még Michael J. Fox, akiről elmondható, hogy felér valamennyire a nőalakokhoz, de az összképet nézve a girl-power elnyom minden Y-kromoszómát.

  Carey szegény is, amikor már finisben van és Kalinda kéri, hogy akkor mondjon valami szépet. Ő meg csak somolyog, Matt Czuchry persze kellemesen visszafogott játéka legalább nem teszi zavaróvá a jelenetet, sőt megértem a szorult helyzetét. Bár a helyébe képzelve magam nekem biztos lettek volna szavaim 🙂

  Ez amúgy Kalindát leszámítva szerintem egy közepes rész volt, az előzőeknél gyengébbnek éreztem. Az évadnak amúgy ettől számítva biztos, hogy nem volt és nem is lesz koherens főszála, most először sajnos a Good Wife történetében, emiatt van egy rossz sejtésem arról, hogy a sorozat talán eddigi legkeményebb cliffhangerét vágják majd az arcunkba 😛

  Felkészülök rá.
  Köszönöm a fordítást!

 2. Nekem ebben a részben az nem tetszett, hogy csak úgy leporoltak egy ügyet, a Bishop féle gyilkossági ügyet, amit valahol az évad elején megnyitottak, majd pont annyit jegelték, hogy a kutya ne emlékezzen rá. Alicia ellenfele nem tűnt egy karakteres szereplőnek, nem hinném, hogy kap szerepet később. Az elején a partneri szavazással mintha lezárták volna végleg, az Alicia esetleg kiléphet szálat, kár érte ha így van. Cserébe bedobták Cary cégalapítását, ami nem éppen hoz lázban.
  A férfiszerepekkel kapcsolatban egyet értek Symorral, nagyot dobna az egészen, ha Michael J. Fox (Canning) a fel-fel bukkanó szereplőből állandó szereplővé válna.
  Az új nyomozó csaj szimpatikus, remélem a szerepe nem fog annyiban kimerülni, hogy Kalindával rivalizálhatnának. Akár össze is jöhetne Willel, akinek már ideje lenne keríteni egyet. Will egyébként is elég halvány karakter az évadban.

 3. Igen, nem volt egy túl erős rész.
  Nekem is tetszik az új nyomozó csaj, úgy tűnik ezután jobban betekinthetünk az ő munkájukba is. Az is el volt mostanában hanyagolva.
  Én még mindig bízok abban, hogy Alicia valahogy el fog menni a cégtől. Akár Caryvel, akár Canninghez. Én Canningnek jobban örülnék, legalább többet szerepelne M. J. Fox 🙂
  Cary és Kalinda kapcsolatával nem tudom, mit akarnak, mindig csak belebegtetnek dolgokat, aztán jegelik őket. Az biztos, hogy nem illenek össze 🙂 Már négy éve kerülgetik egymást.
  Azért kíváncsian várom az utolsó pár részt, elindítanak-e valami főszálat, vagy ez az évad már ilyen marad. A politikai szál már totál unalmas nekem…

   • Annak kimondottan örülnék. Bár, ha kormányzó lenne el kéne költöznie a városból, mert a kormányzó székhelye nem Chicagóban van:) Ebből a szempontból lehet, hogy tényleg veszíteni fog, hogy ne kelljen kiírni a soriból. Viszont ha nyer, akkor még kevesebbet fog szerepelni. És valószínűleg el is fognak akkor válni. De ez csak tipp.

 4. A francia fórumomon olvastam, hogy hivatalosan is bejelentették, indul majd az 5. évad! Nem tudom, honnan vették, de a 20. részben valami “nagy dolog” jön. Nagyon izgalmas lesz – állítólag. Meglátjuk! Mindenesetre ezt az utolsó 4-5 részt jobban élveztem, mint az évad elejét. Neked pedig köszi a fordításokat!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s