The Good Wife 4×14 magyar felirat

thegoodwif

The Good Wife – 4×14 – Red Team Blue Team (HDTV-LOL, HDTV-AFG, 720p-DIMENSION) felirat letöltése.

Kíváncsi vagyok, kinek mi a véleménye erről a részről, nekem ez is nagyon bejött! 🙂

Reklámok

4 thoughts on “The Good Wife 4×14 magyar felirat

 1. Ahhoz képest, ami az évad első felében zajlott most igazán megy a szarkavarás 🙂

  Alicia és Will csókja :/ nem tudom, hogy van-e valaki, akinek még örömöt okoz, de a jelenet alatt Charles olyan közel lépett a dühöngő Margulies-hez, hogy én már előre tudtam, hogy erre lesz kihegyezve a dolog, viszont valahogy annyira nem kívántam ezt az egészet 😛
  Will és Alicia, ugyan már, megvolt a fellángolásuk és valahogy annyira értelmetlen ez az egész. Engem inkább már bosszantott a dolog, mondjuk az is lehet, hogy így akartak felingerelni minket az elkövetkező konfliktushoz. Igazából ez a szcéna ébresztett rá, hogy Petert mennyivel inkább férfiasabb, erősebb szereplőnek érzem, valahogy jobban el tudom fogadni Alicia mellett az ő karakterét, míg Will inkább olyan, mint egy okos “kölyök”.

  Az egész rész egyébként kezd arra tendálni, hogy Alicia partnerség ide vagy oda, de elhagyja majd a céget (vagy valamilyen puccs résztvevője lesz azon belül). Érdekes egy kanyar lenne minden esetre 🙂

  A belső konfliktusok kavarásában ez a rész élen járt, ezért tetszett nekem is annyira. Cary-t is a megfelelő mértékben és körülmények között hozták képbe, David Lee minden feltűnése egy élmény.

  Kalindát kicsit ugyan elkezdtem most már kevesellni, aki még mindig kispadon van a készítők hibájából. Egyéb szereplőkből azonban el voltunk kényeztetve. Carrie Preston például egy imádni való csodabogár, mint Tascioni, pedig a True Blood szerepe kapcsán nagyon utáltam anno a csajt. A Wendy Scott-Carr helyett belépő Kyle MacLachlan pedig ismét csak pályázhat egy külsős kedvenc szerepére, tisztára úgy nyomta a dolgot, mintha az idősebb Cooper ügynök ügyészi feladatot vállalt volna a sorozatban 😀

  A készítők egyébként megint új csapásvonalat adtak az évadnak, ami most már nem egy lehetséges szálat kezdett meg, amiből még lehet valami az irodai belharccal. Nagyon kevés rész van már hátra, így remélem lesz 5. évad!

  Köszi a fordítást!

 2. A rész nagyon jó volt. Kicsit csalódtam Aliciába, igazából fel sem merült benne, hogy nem egészen fair amit csinált a többi negyedévessel (az hogy ő tett annyit, hogy partner legyen elfogadható, de hogy előbb ő az aki a lakásán előbb népgyűlést tart, majd utána mintha mi sem történt volna, úgy elfogadja az azért szerintem nem volt túl gerinces). Egyébként a próbaper bemutatta milyen jó lenne, ha Alicia kontra L&G ügyek lennének. Remélem nem mézesmadzag volt, és valahogy valami óriási fordulattal az évad vége még is az lesz, hogy Alicia lelép a cégtől.
  Korábban hiányoltam Cary szerepeltetését, de ebben a részben szerintem nagyon jól eltalálták a szereplési arányát. Az Alicia-Will csók tényleg az eddigi történetbe nem illőnek tűnt, de valószínűleg pont ez volt a célja. Egyébként meglepett a szál folytatása, hogy nem Canninget láttuk, amint győzködi Aliciát, de így sokkal drámaibb lett.

 3. Nekem is az tetszett a legjobban, hogy Alicia és Cary elkezdtek szervezkedni, nem is volt hülyeség, amit Cary kitalált. Egy kicsit csalódtam én is, hogy Alicia mégis elfogadta a kinevezést, de remélem nem csak ennyi volt a “lázadásuk”. Nekem jobban tetszett ez a kicsit dühös, dacos Alicia, aki nem fél szembeszállni a főnökeivel sem. Én is annak szurkolok, hogy valahogy kilépjen a cégtől. Vagy menjen Canninghez, vagy alapítsanak sajátot.
  A mellékszereplők ismét vitték a prímet, Kyle MacLachlan és Carrie Preston jelenetei annyira jók voltak, remélem még lesz belőlük, bár nem olvastam utána hogy Kyle-t hány részre szerződtették. Eli történetszála általában idegesíteni szokott, de most hogy összerakták Elsbeth-tel, már jobban elviselhető.
  Alicia és Will csókja szerintem mindenkit váratlanul ért. Mondjuk nekem nem is a csók tetszett, hanem az a feszültség, ami végig a tárgyalóteremben zajlott, érezni lehetett, hogy Aliciát nem tudják megállítani, ő komolyan vette a harcot, hogy így vágjon vissza, amiért becsapták. Aztán lehetett látni, hogy Will is dühös lett, ahogy visszafordult Alicia irodája felé, hát ott nem kerültem volna az útjába:D Gondolom, folytatása úgysem lesz, megint szépen megbeszélték, hogy ennyi volt, tévedés stb… (Amúgy ezt a részt a sorozatot kitaláló házaspár írta, nekik meg a vesszőparipájuk A és W kapcsolata, úgyhogy valószínű ők ragaszkodtak a csókhoz, csak mondjuk az nem lett volna hátrány, ha az elmúlt 1,5 évadban nem építették volna le A és W között nullára a kommunikációt,)

  Arra is gondoltam hogy Kalindát azért szerepeltetik keveset, mert a negatív visszhang igencsak őt érintette, és ezért most parkolópályára tették, amíg elcsitultak a kedélyek. Bár az is igaz, hogy nem Kalindával volt az embereknek baja, hanem a férjével…

  Lényeg, hogy egyre jobb részeket szállítanak, és a nézettség rohadt alacsony, de remélhetőleg lesz 5. évad. De csak akkor legyen, ha a színvonal ilyen marad.

 4. Nagyon remélem, hogy lesz 5. évad, de ilyen színvonalon legyen valóban. Most már azt nem tudom, hogy Alicia mitől “good wife”? Nem ment vissza a férjéhez igazából, nem költöztek össze! Viszont a kampánybuszt “látogatja”, a felajánlott pénzbeli kisegítést elfogadja, és sütkérezik a jövendőbeli (esetleges) kormányzó árnyékában.
  Szerintem azért fogadta el Alicia a partneri kinevezést, mert ha ő nem, akkor biztosan lecsapott volna a többiek közül valaki. És neki nagyon kell a munka, az előléptetés.

  Kíváncsi vagyok, mikor kaparnak össze Willnek egy épkézláb nőt? Nem csak 1-2 részre! Érdekes lenne, ha Alicia a sorozat végén máshova menne dolgozni. De sajnálnám, hogy akkor talán kevesebbet látnánk Diane-t, Willt és David Lee-t stb. Sajnálom,, hogy Kalindát alig látjuk.
  Köszi a fordítást!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s