The Good Wife 4×13 magyar felirat

thegoodwif

The Good Wife – 4×13 – The Seven Day Rule (HDTV-LOL, HDTV-AFG, 720p-DIMENSION) letöltése.

Reklámok

5 thoughts on “The Good Wife 4×13 magyar felirat

 1. Szerintem ez a rész is jó volt, az évad végére még magára talál a sorozat. David Lee végre alakított egy nagyot. És én az előző évad óta szajkózom, hogy úgy lehetne nagyot dobni a sorozaton, ha Alicia kilépne, és Alica kontra Lockhart/Gardner ügyek lennének. Most szerintem ehhez egy lépéssel közelebb kerültünk, mert Alicia szerintem el fogja fogadni Canning ajánlatát, nem hinném hogy őszinte volt a végén a gratulációja.

 2. Még valami: A legelhibázottabb lépés a történetben Cary visszahozatala volt. Akkor azt gondoltam jelentős szerepe lesz, de amióta visszajött háttérben van. A 12-es epizódban speciel asszem nem is láttuk. És ezzel együtt az ügyészség-szált teljesen megölték. Peter-ről már csak emlékekből tudjuk, hogy államügyész, egyedül a katonai ügyészségről jött nő az aki szerepel, és az is kezd unalmas lenni.
  Tehát ha Alicia nem is lép ki a cégtől (bár én örülnék neki), akkor Cary-t kellene kivenni, akár visszamehetne az ügyészségre, akár új céget is összehozhatnának Hayden-nel. Illetve ha Peter kormányzó lesz, az ügyészséget is kissé érdekesebbé lehetne tenni egy új államügyésszel. Az csak hab lenne a tortán, ha Cary is visszamenne az ügyészségre és Alicia is kilépne, mert akkor lehetne polgári vonalon Alicia-Will ütközet, büntetőn meg Alicia-Cary. Mondjuk erre kevés esélyt látok a történet eddigi alakulása alapján.

  • Nekem is tetszett ez a rész. Canning nem nyugszik, míg Aliciát meg nem szerzi, és őszintén mondom, nagyon drukkolok, hogy ez legyen az év végi cligghanger, hogy Alicia kilép a L/G-től, mert amit ebben a részben is műveltek vele, azzal komolyan sikerült velem megutáltatniuk Diane-t. Eddig is voltak fura beszólásai, amivel Aliciát bántotta vagy éppen lenézte. Én nem csodálom, hogy Alicia megsértődött. És a rész végén is úgy beszélt vele, mint egy hülye gyerekkel. Kár, hogy Alicia hallgatott rá, és kiment az ünnepségre, sokkal jobb lett volna, ha bekeményít:) Persze azt is meg lehet érteni, miért ragaszkodik a munkájához, de szerintem Canningnél sokkal jobb dolga lenne.
   Igaz, hogy Cary nem szerepel minden részben, de ahhoz túl sok mellékszereplő van, hogy mindenkire egyformán jusson idő. Szerintem most elég jól el vannak találva ezek az arányok.
   Amúgy a sorozat végre kezd visszatalálni régi önmagához, például az utóbbi 2-3 rész simán benne van az egész sorozat legjobbjai között, jó irányba haladnak. Ahogy olvasom a kinti nézőknek is pozitív a véleményük. Ez jó jel, bár a nézettségen sajnos nem látszik. Lehet, hogy kasza lesz, de így, hogy ismét jó a sorozat, ez igen fájó lesz. Jobb lett volna úgy, hogy már tényleg unja az ember, és látja, hogy csak erőlködnek az írók, de nem jut eszükbe semmi jó sztori.
   Persze a CBS.-nél nem lehet tudni, lehet hogy idén is ragaszkodnak majd a sorozathoz, Reméljük:)

 3. Köszi a fordításokat! A Suits is a kedvenceim közé tartozik!
  Nagyon kíváncsi vagyok, Alicia hol köt ki majd a végén? Vagy ha marad, még ki marad a cégnél?
  Én igazán konzervatív vagyok és családcentrikus, de amikor Alicia bájolog a férjével hányingerem lesz. Még akkor is, ha úgy látom, neki egyenlőre csak szexre kell Peter. A következő rész is nagyon jó lesz! 🙂

 4. Ezidáig ez a rész tetszett a legjobban az idei évadból 🙂
  A CBS egyébként eddig sem a nézettség miatt tartotta meg a sorozatot, így a helyükben berendelnék még egy utolsó évadot, amivel jó lezárást csinálhatnak és tényleg mindent beleadhatnak a készítők. Azt hiszem ez a csatorna egyetlen presztízssorozata, amiben bizonyítják, hogy egy network sorozat is érhet még valamit a kábel mellett.

  Tényleg csúnya volt, amit csináltak a részben Alicia-val, de szerintem ebben is meglátszik, hogy mennyivel jobb sorozat a Good Wife példának okáért a Suits-nál. Vagy el tudjátok képzelni, hogy a Lockhart & Gardnernél egy Mike színvonalú fazon egy halvány túlélési esélyt is kapjon a jogi irodánál?!

  Elképzelem, ahogy Mike elkezd lelkizni David Lee-nek 😀

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s