The Good Wife 4×12 magyar felirat

thegoodwif

The Good Wife – 4×12 – Je Ne Sais What (HDTV-LOL, HDTV-AFG, 720p-DIMENSION) felirat letöltése.

Na, úgy látszik egy fél évadot kellett várni, hogy egy nagyon nagyon jó részt kapjunk. Legalábbis szerintem ez a rész az egész sorozat legjobb epizódjai között szerepel. Már az első pár másodpercből tudni lehetett, hogy jó részre van kilátásunk. Alicia reggeli készítés közbe a szexre gondol, ebből rossz dolog nem sülhet ki 🙂

De az epizód csúcsa mindenképp Elsbeth szereplése volt, egyszerűen zseniális a karakter, és most remélem többet is fog szerepelni, hogy ő lesz Eli ügyvédje.

Szerintem azért is volt jó ez a rész, mert inkább könnyedebb, vidám hangvételű volt, és minden szereplő annyit szerepelt pont, amennyi az ideális. Végre kaptunk Peterből is minőségi szereplést, Eli-t sem vitték túlzásba, Kalindát sem, pont mindenki a karakterének megfelelő időt szerepelt, pont annyit, amennyit hozzá kellett tennie a történethez. Oké, Cary nem szerepelt, de nekem annyira nem is hiányzott. Kár, hogy az ő karakterét is leépítették, már semmi hangsúly nincs rajta.

Szóval még több ilyen epizódot és szerintem megszűnnének az elégedetlenkedő hangok is.

Ja, és a legjobb beszólás, mikor Alicia mondja Eli-nak: Don’t worry. Just the wife. 😀

Reklámok

13 thoughts on “The Good Wife 4×12 magyar felirat

 1. Feliratok.infórol már le is vették és hosszúpuskán fennlévő verzió szerint nem véletlenül, ha még nem szólt senki én teszem, hogy a beküldött felirat kb. a 10. perctől angol nyelvű maradt 😉

  Gondolom egy korábbi verziót sikerült beküldened 🙂

 2. Jó epizód volt, ismét csak előremutató.
  Az évad első felét egyre valószínűbb, hogy durván aláásta Kalinda “férjének” (az ég tudja miért egy kölyökképű, kékszemű ideggócot kellett behozniuk, aki cseppet sem volt veszélyesnek, vagy jelentősnek ható, inkább amolyan rossz pukkancs) rossz fogadtatása + talán Kristin Chenoweth sérülése is közrejátszott, hogy olyan összevisszának tűnt az egész.

  Most viszont egyre megfontoltabbak, könnyedebbek, persze azért lesz itt még dráma a kampányban. Mulattathatnának végre egy erős drámai résszel is.

  A fantáziámban egyébként még Kalinda magánéleti szála is menthető lenne, egy karakánabb férfiszínész behozatalával. Mondjuk jönne a minden bizonnyal valahol elkapart férj apja, aki tényleg nehézsúlyúnak is látszik, egy Ian McShane kaliberű ángliusnak és elhisszük róla, hogy félelmet kelt, befolyással bír.

  Istenem, de megnézném, ha McShane-t egyszer összeültetnék Margulies-el. Valahogy így, de modern köntösben 🙂

  Azok a csodálatos, régi Deadwood-i idők 😀

  • Elvileg a nézettség alapján veszélyben van, de eddig mindig megmentette a CBS. Majd május körül derül ki, hogy kasza vagy sem. A 4. évad kicsit döcögősen indult, de szerintem az utóbbi pár rész nagyon jó lett, remélem nem lesz kasza.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s