The Good Wife 4×10 magyar felirat

thegoodwif

The Good Wife – 4×10 – Battle of the Proxies (HDTV-LOL, HDTV-AFG, 720p-DIMENSION) letöltése.

Reklámok

6 thoughts on “The Good Wife 4×10 magyar felirat

 1. És megcsinálták, elérték, hogy kíváncsi maradjak a következő részekre is. Az eddigi szöszmötölés után végre felzárkóztatták a történtet.
  Egyrészt a politikai szálat megbolygatták úgy, hogy Eli, Peter és az egész “család” ismét célpontja lesz valamiért valamilyen felsőbb hatalomnak és gondolom ez kicsit megzavarja majd az állóvizet, másrészt Kalinda ismét képben van. Mibe fogadunk, hogy hamarosan a férje eltűnése miatt fog fokozódni a bonyodalom, mert szerintem nem vagyok egyedül a véleményemmel, hogy bizony a kissé túl intenzív szemű férjuram valahol épp felbomlani készül éppen.

  Sokat kell javítaniuk az évadon, de bizakodom. És persze köszönöm a feliratot!

  • Szívesen mindenkinek a feliratot!!!

   Én is kíváncsi vagyok azért a folytatásra. Most van lehetőség, hogy izgalmasabb irányt vegyen a történet. Remélhetőleg nem kell majd csalódnunk az írókban. Már az mindenesetre nagy pozitívum, hogy nem kell Kalinda férjét bámulnunk a képernyőn. Tényleg rohadt idegesítő egy pasas volt… de ezt már megtárgyaltuk. Amúgy az is érdekes, hogy mindenhol, ahol legalábbis én olvastam, egyformán negatív visszhangja volt Kalinda történetszálának. Azért ilyen esetekben mindig szokott egy-két emberke lenni, aki védi a sorozatot. Persze azért a TGW-nak kicsit “idősebb” a korosztálya, de akkor is, nekem még mindig furcsa, hogy tudtak így mellényúlni ezek az írók, akik eddig remek sztorikat írtak…

   Lehet, hogy lejárt lemez, de én még mindig “szorítok” annak, hogy Alicia és Will valahogy, valamikor még össze fog jönni. De ahogy látom, most nagyon össze akarják boronálni Willt és az ügyészcsajt. Kár. De lehet, hogy pont ez kéne A-nak, hogy Willt mással lássa és akkor végre lépne. Lehet, hogy a készítőket ez a kapcsolat már tényleg nem foglalkoztatja. Úgy vannak vele, hogy a rajongók megkapták, amit akartak, igaz, hogy rövid időre csak, de akkor sem szólhatnak egy szót sem, hogy nem hozták össze őket:)
   Viszont, ha nem jönnek össze, akkor remélem, hogy kezdenek valamit Peterrel is, mert az oké, hogy hálaadáskor történt, ami történt, de azért jó lett volna látni, hogy ennek milyen hatása lett a kettejük kapcsolatára. Valahogy ezzel a 10. részben “elfelejtettek” foglalkozni:)

   • Will szerintem Amanda Peet-el lesz összehozva.
    Alicia-hoz egyszerűen nem passzolt, egy kalandnak elment, de valahogy éretlennek hatott mellette nekem. Peter példának okáért sokkal karakteresebb figura, annak ellenére, hogy jóval kevesebbet szerepel. Alicia-át izgalmas kikapcsolódásként szívesen látom párkapcsolatban, de ha ismét összejönne a férjével, vagy mással túl sokat veszítene a függetlenségéből szerintem.

    Ez az idős néző dolog szerintem érdekes téma. Nem vagyunk azért olyan kevesen Good Wife rajongók itthon sem (persze összemérhetetlen mondjuk a GoT, vagy a Dexter népszerűségével a dolog a neten) ezzel együtt akik itthon azok talán mégsem felelnek meg a kinti nézőbázis korcsoportjával.

    Persze csak magamról beszélhetek, Alicia simán az anyám lehetne, ennek ellenére vonzó és példaértékűen intelligens nő benyomását kelti bennem.

    Azt jó volna ezzel kapcsolatban persze kideríteni, hogy csak én érzek így, vagy esetleg más hasonló korú rajongók is úgy érzik, hogy bár idősebbeket követnek figyelemmel ennek ellenére képesek azonosulni velük. Ez vajon egy magyar, egy európai sajátosság vagy egyénre válogatja?
    Őszintén, kicsit mindháromban hinni szeretnék 😀

 2. Végre én is megnézhettem szöveggel. Nagyon élveztem! Kíváncsi vagyok, merre visz a szál. Bírom a tárgyalótermi “sziporkákakat”. Hunsubbyme én is Willicia rajongó lettem az első 2 rész alatt! De most tusakodok nagyon. A szívem mélyén Willnek szeretnék egy fiatal nőt, aki rávenné a családalapításra. Igaz, hogy munkamániás, de az évek múlásával talán rájön, hogy a család is fontos. De akkor is örülnék, ha Aliciával együtt fejeznék be a sorozatot. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s