The Good Wife 4×09 magyar felirat

thegoodwif

The Good Wife – 4×09 – A Defense of Marriage (HDTV-LOL, HDTV-AFG, 720p-DIMENSION) felirat letöltése.

Tudom, hogy mostanában elég lassan készülök el a feliratokkal, de valahogy a sorozat kezdi elveszteni a hatását, már nem fordítom olyan lelkesedéssel az egészet. Abbahagyni nem fogom, mert valószínű senki nem kapna utána, hogy fordítsa:)

Ez a 9. rész elég jóra sikeredett, sőt ha minden rész ilyen lenne, nem panaszkodnék. Csak azt nem értem, miért nem lehet minden részben ennyit “magánéletezni”. Alicia anyja nem volt túl szimpatikus elsőre, de kihozott A-ból olyan reakciókat, amiket eddig nem láttunk, úgyhogy én támogatnám, hogy még többet szerepeljen. És még több Owen is jöhet, annyira jó hatással van Aliciára:)))

A 10. résszel megpróbálok igyekezni, kis türelmet kérek mindenkitől!

Reklámok

6 thoughts on “The Good Wife 4×09 magyar felirat

 1. Nagyon köszönjük a feliratot és a kitartást, a feleségemmel mindig nagyon várjuk a feltöltést. Nem olyan rossz sorozat ez! 🙂

 2. Köszi a fordítást! Élveztem néhány jelenetet. Will, Owen és A. anyja beszélgetése, David Lee közreműködése. Azon viszont csodálkoztam, mennyire megverték Caryt és csak egy kis monoklija lett tőle! Alicia olyan volt mint egy konok kamasz. Juszt is az ellenkezőjét csinálom annak, amit anyám mond! 🙂
  Én is várom már a Suits következő részeit!

 3. Érdekes, amit írsz, több szempontból is.
  Elsőként értek egyet veled abban, hogy ezek a mostani részek az eddigi évadokhoz képest a leggyengébbek. Ez kicsit elszomorító, hisz mint korábban is írtam korábban ilyenkor már rég átláttuk, hogy mit akarnak kezdeni a részekkel, itt meg egy darab főszál sem érvényesül. Azt hiszem a legerősebb az évadban a kampány-téma lehetne, ha nem ilyen nagy kihagyásokkal jelentkezne az egész.

  Alicia családi hátterét amúgy én nem igazán szeretem. Nem nagyon bírom Jackie-t, ahogy Alicia lánya iránt sem érzek különösebb szimpátiát, a fiának azért voltak már jó húzásai is. Nem bírom a testvérét, sem anyját, pedig Dallas Roberts és Stockard Channing korábbi sorozataik miatt nagy kedvencem, itt viszont annyira súlytalanok és értelmetlenek. Még azzal együtt is, hogy az epizód legjobb része Jackie és Alicia mama összecsapása volt.

  Hiányoznak az erős irodai belharcok, Diane és Will határozottabb szerepeltetése.Kalinda nyomozói fellépése, keménykedése, persze nem a “férjével”.

  Írhatnám, hogy romlik el a sorozat, de ez egyszerűen nem igaz, csak valahogy lébecol, minden lóg a levegőben, ahelyett, hogy lavinaként betemetne mindenkit és élveznénk, hogy ássák ki magukat ismét a szereplők. Nem szerettem ezt a részt, habár David Lee feltűnése mindig egy felüdülés és alapjában véve az ügy is korrekt volt az ügyvédek egymás ellen bonyodalommal.

  Ami, vagy aki nagyon tetszett és váratlanul ez kissé ért az Julianna Margulies. Úgy értem eddig is szerettem mint színésznőt, de azt veszem észre, hogy ebben az évadban talán a legszebb. Komolyan :), nézem abban a borvörös selyemblúzban, amikor az anyja kiosztását hallgatja a konyhában (vagy hol?) és egyszer csak beüt, hogy micsoda jó bőr. Az anyám lehetne, hisz Margulies már 46 éves, de ebben az évadban fantasztikusan néz ki.

  Hunsubbyme ne aggódj, most sem fordítasz lassan, sőt, inkább mostanában álltál be arra a szintre, amire a többi általában rendszeresen jelentkező fordító. Legfeljebb magadhoz képest vagy “lassabb”, aminek sok jogos magyarázata lehet, aki ezt meg számon kérné az ott forduljon fel 😛

  Köszönöm a fordításodat, az évad meg csak javulhat erről a pontról, szerintem a zárás majd ráerősít erre!

  U.i.: Matthew Perry is visszatér majd az évadban, aki simán ott van a legnagyobb szarkavarók között a Good Wife-ban, szóval lesz itt még érdekesség.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s