The Good Wife 4×08 magyar felirat

The Good Wife – 4×08 – Here Comes the Judge (HDTV-LOL, HDTV-AFG, 720p-DIMENSION) felirat letöltése.

Reklámok

9 thoughts on “The Good Wife 4×08 magyar felirat

 1. A Kalinda-szál is végre jó felé mozdult el ezzel a résszel, minimalizálták az egészet, emiatt erősebbé is vált kicsit, jó döntés volt. Az epizód maga egyébként elég érdektelen volt Alicia szempontjából, ez is legfeljebb alapozásként szolgált, ami szerintem kicsit túl sok időhúzás a 8. epizód környékén. A gyerekeket egyébként sem szeretik sokan a sorozatból, én eddig nem piszkáltam őket és emiatt az epizód miatt se fogom. Az ő részükről is készül valamire a sorozat, csak ne kellene arra a “valamire” ennyit várni. Az elmúlt évadoknál ilyenkor már rég tudtuk mi a főcsapás itt meg csapong a dolog, pedig mindjárt félpályánál vagyunk 😛

  Még nem érvényes kijelentés az évad egészére nézve, de eddig ez a leggyengébb évadja a sorozatnak. Ráadásul a rész legjobb jelenetét ezúttal Marc Warren és Matt Czuchry összjátéka hozta csont nélkül. Cary-nek amúgy inkább a halvány rózsaszín inge és a bíbor nyakkendője volt a buzis a lila díszzsebkendővel és nem a Calvin Klein-öltöny, na nem mintha ne lenne jó az összeállítás, ami egyébként a Good Wife összes szereplőjét jellemzi (azt hiszem simán a legstílusosabban öltöztetett sorozat a Mad Men mögött a széria), csak az inkább szembetűnő.

  Alicia és Laura (Peet) összjátéka is aranyos, továbbra is, csak kevés.

  Köszi a feliratot!

 2. Már alig vártam, hogy szöveggel is nézhessem! Miután Robert King bejelentette, hogy Kalinda férjét hamarabb kiteszik, ahhoz képest még mindig itt van! Nagyon helyesek Will és Kalinda, amikor iszogatnak. Régi barátok. De most kicsit megdöbbentett Kalinda kérdése a féltékenységgel kapcsolatban. Ő aztán sosem mutatott féltéketnységet. Mindig ő hagyott ott valakit! Kizárt, hogy a volt férjére gondoljon! Vagy csak Will szájába akarták adni, hogy elmondja, mit csinál ő, ha féltékeny valakire?
  Rögtön sejtettem, hogy Giada rászedi Willt. Elvégre a régi időkben ő is ezt csinálta.
  Egek ura, ez a Grace mintha visszafejlődne. 2 éve is ilyen butuskán nézett! Ahogy beszél a magukat “vagdoső” lányokról!!!!! Csodálom, hogy ezek tán Alicia tud aludni egyáltalán!
  A kampányt már igazán unom. Ha már van, akkor néha ütköztetni is kellene az ellenfeleket! Csak hogy történjen valami!
  Nekem a sorozatból az első 2 évad volt a nagyon jó. A 3. nem igazán tetszett. A mostaniban még bizakodom. És jó, hogy – eddig még – minden héten volt. Nem húzzák el, mint a harmadikat.

 3. Most olvastam a franciáimnál, hogy a 11. részt jan. 6.-án folytatják. Addig szünet lesz! 😦 Te is olvastál ilyesmit?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s