The Good Wife 4×06 magyar felirat

The Good Wife – 4×06 – The Art of War (HDTV-LOL, HDTV-AFG, 720p-DIMENSION) felirat letöltése.

Reklámok

5 thoughts on “The Good Wife 4×06 magyar felirat

 1. Köszi a feliratot!

  Ez a rész már kifejezetten jó volt, már az eddigiekhez képest is és végre a politikai szegmens is, ami talán főszállá fog előlépni ebben az évadban, továbbjutott abból a kezdeti tipegésből, amiben eddig volt.

  Visszatérve Damages témájára, csak a válaszodva várunk, a többes szám azért is helyes mert amennyiben benne vagy most már nem csak Szaki, hanem Bruzsy (Homeland) is beszállna a munkába, így harmadrészt kellene vállalnod csak minden epizódnál + az átnézését.

  Ha még mindig bizonytalan kerítek egy 4. embert is, de szerintem egy kedvező triumvirátust, kérlek bólints rá 🙂

  • Pont ma írtam Szakinak, hogy akkor csináljuk a feliratot, de ha Bruzsy is beszáll, az még jobb, gyorsabban fogunk haladni 🙂 Köszi a szervezést, hogy ezt így összehoztad!

   És szívesen a TGW feliratot! Én is úgy látom, hogy most azért egy kicsit belehúztak a sztoriba, bár az eheti részt egy kicsit vicces, iróniás stílusban írták, de kell ilyen is a komoly témák mellé.

  • Igen, most szólt nekem Szaki, hogy már beszéltetek. Megadtam neki Bruzsy elérhetőségét, az, hogy milyen formán osszatok le a dolgot a továbbiakban már a ti dolgotok.

   Fokozott érdeklődéssel várom a fordítást és előre is köszönöm!

 2. Határozottan fejlődik a TGW. Mondjuk nem tudom miért kellett ilyen gyengén kezdeni (az első 4 rész szerintem nagyon lapos volt), de már az 5. is jó volt, most ez is, sőt megnézve a 7-et rég volt olyan jó rész, mint az. Szóval a tendencia felfelé ívelő.

  • Én sem értem, miért volt ilyen béna az évadkezdés, szerintem nem számítottak arra, hogy ennyire nem fog működni a Kalinda szál, és ez a Peter-ös pletyka is túlságosan el van nyújtva.
   Most egyelőre annyi a pozitívum, hogy a politikai szálon több a versenyző, Maddie Hayward karaktere elég jól eltalált lett, főleg így, hogy a háttérben igencsak megkeverte az állóvizet, és még Aliciát is kihasználta. A másik szimpatikus szereplő nekem Amanda Peet, aki a katonacsajt játssza. Főleg, hogy bekerült az államügyész hivatalba, ott is lesznek gondolom kavarodások. Az is jó, hogy elkezdtek Cary-t szerepeltetni, tetszett, hogy a mostani részben együtt dolgoztak Aliciával, a közös jeleneteikben mindig van valami plusz.
   Szóval kezdenek előjönni a pozitívumok a sok negatív dolog után. Remélem ezután is csak felfelé fog ívelni a sorozat!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s