The Good Wife 4×03 magyar felirat

The Good Wife – 4×03 – Two Girls, One Code (HDTV-LOL, HDTV-AFG, 720p-DIMENSION) felirat.

Timcsi kiszállt a fordításból, úgyhogy mostantól egyedül viszem a sorit. Ezúton is köszönöm neki az eddigi segítséget. Ha akarjátok ti is megköszönhetitek neki: twitter.com/timcsi84

Reklámok

6 thoughts on “The Good Wife 4×03 magyar felirat

  • Továbbra is nézem! 🙂 De a Kalinda száltól, a régi-új férjtől többet vártam. Mármint információt. Mert azon kívűl, hogy gyepálják egymást, újabbat nem tudtunk meg róluk. Még jó, hogy Will észrevette, hogy hiányzik az irodából a lány. Érdekes az új szereplő, aki a pénzügyi helyzetet próbálja megoldani. Most ez izgat a legjobban, hogya másznak ki a slamasztikából, ha kimásznak?
   Egyébként már régen felfedeztem a 3/7. rész kimaradt ominózus jelenetét. Rettentően dühös voltam, mert 2 évadon keresztül nekik izgulhattunk, aztán ezt a kedves jelenetet kihagyták. Talán összesen egy volt még tőlük. Kalindát bezzeg gyakrabban látjuk neglizsében! (Igazi kedvesség nélkül.)
   Jó, hogy Will újra tárgyalhat. Nagyon tud sziporkázni ott. De imádom Diana kis beszólásait is. Most is kérte Aliciát, segítsen neki az egyik perben. Legyen ott, mert ha valakit le akar nyűgözni (pl. Alicia), akkor nagy ő igazán. 🙂
   Őszintén szólva nekem olyan első évados hangulatom van. Mennek a perek, rossz a gazd. helyzet, vannak leépítések. Alicia, Cary újra együtt dolgozik. Alicia megint mintha nem tudná mit akar. Ő ugyan a kitartó feleség címhez ragaszkodik, de jó azért külön lakni. És bizony Willre is pislog még néha.
   Eli kezd lendületbe jönni. Jókat lehet rajta nevetni.
   Szóval várom a folytatást.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s