The Good Wife 4×01 magyar felirat

 

The Good Wife – 4×01 – I Fought the Law (HDTV-LOL, HDTV-AFG, 720p-DIMENSION) felirat.

Reklámok

8 thoughts on “The Good Wife 4×01 magyar felirat

 1. Nem tudom kinek mennyire tetszett az 4*1 rész, de szerintem kicsit laposra sikeredett. Jó lenne, ha feldobnák valamivel a sorozatot, mert ez a kampány téma már igen lerágott csont. Már régóta várok valami nagy dobást, pl. hogy Alicia kilépne a cégtől, vagy összejönne Carryvel vagy valami, amire abszolút nem lehet számítani. Az előző évadban az Alicia-Will kapcsolatot sem vitték túlzásba. Az első két évad nagyon magasra tette a lécet, de én nekem a 3. évad csalódás volt, és elég ötlettelenül indul a 4. is.

  • Suska teljesen igazad van! A kampány csak ismétlés lesz. Nagyon erőltetett megoldás, hogy Alicia külön van, de “dolgoznak” rajta. Egy ilyen választási indulásnál alapkövetelmény a rendezett családi élet. Nem volt jó ötlet Alicia és Will szakítása sem, ha már az első két évadban fő szál volt a kapcsolat kialakulása. Most Kalinda verekedése kicsit erőltetett volt nekem. Minden férfit le tud győzni?! Külföldi fórumot olvasva a nézők ott is így nyilatkoznak. Vita csak abban van néha, hogy Alicia kit válasszon: menjen vissza Willhez, vagy maradjon “igazán” Péterrel. Abban is egyet értenek, ha már A/W csak barátok lesznek, akkor rakjanak egy normális nőt Will mellé! 🙂 Aki nemcsak kívül mutatós, de belül is van valamije. Jó lesz, ha igyekeznek valami érdekeset kitalálni a szerzők, mert különben nem lesz 5. évad!
   Most arra vagyok kíváncsi, hogyan másznak ki a csődközeli helyzetből. Mindenesetre a színészi játékokat nagyon élvezem. Alig várom mindig a vasárnapot! Már hétfő délelőtt megnézem a filmet még angolul, bár nem értem.

   • Hát, igen. Ez a rész nagyjából megmutatta, hogy mire számíthatunk ebben az évadban. A kampánynak csak akkor van értelme, ha Alicia Petert választja, amire ezek szerint van esély, mivel dolgoznak a kapcsolatukon. Azt kár, hogy nem mutatták, hogyan dolgoznak rajta, mert végülis az interjúból derült ki, hogy Alicia sokat van Peter házában. Jó lenne azért ha ebbe részletesebben is belemennének. Plusz a Will-lel való kapcsolata sincs lezárva, és a rész végén, ahogy jön Alicia az üveg pezsgővel, azt jelzi, hogy itt még lesz valami. Igazából a 3. évadban nagyon furán zárták le ezt az egész viszonyt, remélem, idén valami értelmes sztorit adnak ennek a két karakternek, mert nagyon jók együtt. Nem szabad őket elválasztani:) Most igazából feldobták mind a két labdát az írók, (Peternek is van esélye, meg Willnek is). De azért tényleg jó lenne, ha végre döntene Alicia:)
    A Kalindás sztori az nagyon nem jön be. Nem is értem, hogy most ezzel mit akarnak hangsúlyozni. De valahogy nem is érdekel. Sajnálom, mert Kalinda, mint karakter tudna érdekes lenni, de nem ezzel a semmiből előkerülő férjjel.
    Az iroda csődben van, de ez sem akkora baj, mint az elsőre hangzana, úgyhogy itt sem kell sok izgalomra számítanunk. Eli remélem most nem fog annyit szerepelni, az ő ügyei a tavalyi évadban elég uncsik voltak.Viszont Michael J Fox jöhet minden mennyiségben, meg Carrie Preston is, őket imádom:)
    Nekem is a színészek viszik a sorozatot a hátukon, és túlságosan elfogult vagyok a sorozattal ahhoz, hogy rosszat mondjak róla.

    SPOILER

    A következő részben Alicia és Will beszélni fog a kapcsolatukról, hogy hányadán állnak. Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle.

 2. SPOILER

  Igen, erről én is olvastam. Kíváncsi is vagyok rá. És a végére ígértek egy meglepő csókot is. Szerintem az írók egy kicsit a nézők idegeivel játszanak, amikor életben próbálják tartani a háromszöget. Persze a végéig annyi minden történhet. Idén megjelenik Alicia anyja is. Owennel nagyon jó jelenetek voltak, a többször elvált anyja vajon mit sugall a lányának majd? Én is imádom ezt a sorozatot. A legfőbb kedvencem. 🙂

  • A meglepő csók remélem nem csak azért lesz, hogy kedélyeket borzoljanak, hanem lesz értelme is:) Vagyis végre eldől, hogy Alicia kit választ, és ki is tart mellette végig, ez a szerelmi háromszög nem tesz túl jót Alicia karakterével, ez a bizonytalanság és határozatlanság nem szimpatikus sok nézőnek.
   Igazából hiába akarták ebben a részben is hangsúlyozni, hogy Alicia kedveli és tiszteli Petert, úgyis mindenki tudja, hogy Willbe szerelmes, szóval ha Petert választaná kötelességből tenné, nem szerelemből, vagyis az nem lenne túl őszinte lépés. Szerintem nem illik hozzá az önfeláldozó anya és feleség szerep, pont ezt láthattuk az első évad elején, hogy ő ebből a szerepkörből ki akar lépni, mert ő nem ilyen ember. Én ezért tartom elképzelhetetlennek, hogy Petert választja. Persze akkor más lenne, ha látnánk hogy Peter megpróbál közeledni felé, és megpróbálná elérni, hogy újra beleszeressen, akkor hihetőbb lenne, hogy Petert választja. Na mindegy, majd meglátjuk az írók mit találnak ki, csak remélem nem sokáig húzzák el.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s