The Good Wife 3×22 magyar felirat

The Good Wife – 3×22 – The Dream Team (HDTV-LOL, HDTV-AFG, 720p-DiMENSiON) felirat letöltése.

Reklámok

8 thoughts on “The Good Wife 3×22 magyar felirat

 1. Ha ezt 10.-én írtad, és ma van 13. akkor már hány napja nem alszol? 🙂
  Jó munkát, várjuk a feliratot.
  Üdv, Jani

   • Végére érve az évadnak szeretném megköszönni azt a sok munkát, amit a fordításokkal végeztél! Önzetlenül! És így magyar szöveggel élvezhetjük a sorozatot. Remélem a 4. évadban is itt találkozunk! 😉 Természetesen Timcsinek is sok köszönet!
    Egyébként már a Smash is “meghódított” engem. És valamikor még a nyáron megnézem a Suits 1. évadát is. Ezek a közelebbi terveim.

   • Köszi, aranyos vagy, hogy mindig írtál ide is, és megköszönted a feliratokat. Egyébként pedig nagyon szívesen és találkozunk jövőre is.
    Kitartás a szünetre, ami mindig jó alkalom arra, hogy új sorikat fedezzünk fel. Ha esetleg kifogytál az ötletekből, szívesen ajánlok valamit, úgy tűnik hasonló az ízlésünk a sorozatok terén 🙂

 2. Lehet valamit tudni arról, hogy jó-e a nézettsége a sorozatnak az USA-ban, illetve hogy tervezik a folytatását (esetleg már forgatják)?
  A feliratok tényleg nagyon profik voltak.

  • A nézettség olyan 10 millió körül volt a 3. évadban. Persze ez az össznézőszám, amiben egész jól teljesít, de 18-49-ben elég gyengék a számok, ugye a tévétársaságot leginkább ez a korcsoport érdekli. Már márciusban berendelte a CBS a 4. évadot, de valószínű, hogy a döntésük mögött nem a nézettség állt, sokkal inkább a kritikai elismertsége a sorozatnak, és hogy a díjátadókon is jól szerepelnek, ami ugyancsak reklámnak fogható fel.
   A folytatás szeptembertől várható, a forgatások még nem kezdődtek el, ilyenkor a színészeknek is nyári szünet van 🙂 Majd július vége, augusztus elején kezdik forgatni általában.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s