TV Guide interjú

A The Good Wife készítői: Nem szeretnénk, ha Will és Alicia “összejönnek vagy nem jönnek össze” páros lennének.

A fiú találkozik a lánnyal. A fiú beleszeret a lányba. A fiú vár 15 évet, mire a lány különköltözik a férjétől. És aztán a lány szakít a fiúval, mert “nem megy”. A Willnek szorító rajongóknak (Team Will!) be kellett csukniuk az ajtót “Willicia” előtt, majdnem olyan gyorsan, mint ahogy azok a liftajtók kinyíltak néhány hónappal ezelőtt.

“Nem szeretnénk, ha ez a sorozat is olyan összejönnek, vagy nem jönnek össze dolog lenne, mint a Cheers-ben. Bármennyire jó is ez, mi a valóságot szeretnénk megmutatni, hogy Aliciára mekkora nyomás nehezedik, lelkiismeret furdalás és érzelmek sokasága befolyásolta abban, hogy akarja-e folytatni a viszonyt” – mondta Robert King, aki a sorozat társ-készítője és executive producere. “Volt egy megható pillanat tavaly, amikor Grace azt mondta: ‘Anya, jobban meg kell védened minket’. Ez nyomasztotta Aliciát egész évben.”

Ugyanakkor King és felesége, Michelle King, aki társ-készítője és executive producere a sorozatnak, elmondta, hogy ez nem jelenti azt, hogy azok az ajtók örökre becsukódtak. “A mi elképzelésünk szerint Will szerelmes Aliciába. Igen, van romantika a múltban és valami romantikus ösztön afelé, hogy elkötelezettséget találj az életben” – mondja Robert King. “De lesz feszültség Alicia és Will között, amikor Will elkezd randizni más nőkkel. Már ha elkezd. Alicia nem tehet majd róla, de ez nagyon fog neki fájni, ő most már szexuálisan is nyitott ember lett.

Amúgy a romantikára fog legkevésbé gondolni Alicia, mert újra a gyerekeire, de főleg a karrierjére fog fókuszálni. “Olyan utat szeretnél bejárni, mint Diane, aki a családot félretéve a karriert választotta? Van rá mód, hogy ugyanezt elérd, ha családod van?” – mondja King. “Szerintem, ha a dolgok mögött nincs érzelmi kockázat, az csak előrelendíti a munkádat.”

Alicia folyamatos harca, hogy egyensúlyba hozza a család és a munka között az egyensúlyt, vissza fogja hozni a képbe Petert. “Peter és Alicia sok mindenben különbözik, de sok a közös fájdalmuk is.” – mondja King. “Azok a dolgok, amiken Alicia Peterrel osztozik, az olyan valami, amin sosem osztozhat Will-lel, vagyis hogy próbálják a gyerekeiket felnevelni. De Peterrel együtt jár Jackie is, akinek még ki tudja hány Molotov-koktélja van, hogy közéjük dobja.”

Jackie ármánykodásának és kutakodásának tetejébe jön még Peter Will elleni nyomozása, ami egyelőre még titok Alicia előtt. “Az világos, hogy Willt magánéleti szempontból is bántani akarta. De egyfajta politikai célja is volt ezzel a nyomozással. Az nagyon nehéz, mikor ez a két dolog egymásba fut: valami, amit nagyon szeretne az ember, és még a karrierjét is előrelendíti. Ez aláássa az egésznek az őszinteségét? Aliciának ezzel is szembe kell majd néznie, Peterrel együtt.

“Végülis ez a két karakter nagyon jól kijön egymással, törődnek egymással, mint barátok. Ahogy a kapcsolatuk és az intimitás szintje elmélyült közöttük, szerintem, ami most történt, az így tűnik helyesnek.” – mondja Josh Charles. “Willt most lefoglalja, hogy ügyvéd maradhasson, és hogy ne kerüljön börtönbe.”

Sokba fog kerülni, hogy Will ne menjen börtönbe, mert ahogy a nyomozás halad, egyre több csontváz kerül elő a szekrényéből. “Sok fontos dolog elő fog kerülni, amik már egy ideje üldözték Willt. Will mindig közel járt az etika határához, néha át is lépte.” – mondja King. “Az ilyenek sosem tűnnek el végleg. Ha bármi üzenete is lehet ennek a sorozatnak, akkor az, hogy a múltbeli bűnök folyton előkerülnek.”

A nyomozás felnyitja Will szemét, hogy talán többre vágyik az életben, mint egy sarokirodára a Lockhart/Gardnernél. “Will szembe fog nézni a halállal, mármint a karrierje szempontjából, ahogy egyre jobban halad majd a nyomozás. Will elkötelezettség iránti vágya egyre jobban eluralkodik rajta az évad második felében, aminek következtében az évad végén komoly elhatározásra jut.”

Ez azt jelenti, hogy Will és Alicia között van remény a kibékülésre? “Ez nem jelenti azt, hogy ez ne hozná vissza Aliciát valahogy Will közelébe. Csak ennek valahogy teljesen másképp kell történnie, mert nem szeretnénk visszafele haladni a történet elmesélésében. Van egy állandó előretartó lendület, aminek a végén kiderül, hogy Alicia milyen személyiséggé válik.”

Link az eredeti cikkhez: http://www.tvguide.com/News/Good-Wife-Robert-Michelle-King-1040698.aspx

 

Reklámok

11 thoughts on “TV Guide interjú

 1. De jó, hogy megtaláltad és lelfordítottad nekünk!! Köszi!!!
  Legalább kicsit felkészített a jövőre! :-(((

 2. Egy kommentem elszállt! 😦

  Olvastad Te is, hogy ezzel a 11. résszel búcsúznak a 2011-es évtől? Vagyis folyt. köv. csak 2011-ben! Én fórumokon olvastam több kommentelőnél. Persze nagyon várják már. (Igaz, a Google fordítót használtam!)

  • Moncsyka én is nagyon mérges voltam, hogy ilyen irányba vitték a történetet. Elvégre majdnem 2 és fél szezonon keresztül az volt, hogy egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Most ez a szakítás egy kicsit hirtelen jött, nehéz elhinni, de ez van! Egyébként egy ideje jobban drukkolok Willnek, mint Aliciának! Szerintem ő egy olyan típus lesz, mint Diane, azzal a különbséggel, hogy időnként a gyerekeivel is fog telefonon csevegni. Willnek sem ártana egy olyan társ, aki nincs elkötelezve neki “idegen gyerekek” felé. És lesz saját közös gyerekük.
   Egyébként találtam néhány, a filmmel kacsolatos angol nyelvü oldalt, ahol rengeteg kommentből lehet megismerni az ottaniak véleményét. Én csak a Google fordítót haszálom, de így is érthető a legtöbb. Nagyon érdekes elemzések vannak!

   • Nagyon rossz volt,hogy arra használták Grace “eltűnését”,hogy Alicia szakítson Will-lel 😦 Egyátalán nem volt jó. De én még mindig bízom abban,hogy újra összejönnek. Willicia Forever <3. Még nem adtam fel a reményt. 🙂 Ami Alicia-t illeti..hmm.. szerintem rá is rengeteg akadály vár még.Kíváncsi vagyok,hogy mi lesz vele. Meg arra is,hogy mi lesz ezzel a partnerséggel,érdekes lesz. Ja meg arra is,hogy Jackie mit fog még művelni… Jajj,de gyűlölöm! XD Kicsit furcsa volt látni Peter-t és Alicia-t látni a 3×11-ben flörtölni… Főleg,hogy Alicia kezdte. Bad girl…XD De ami a legjobban érdekel az a Will elleni nyomozás.

  • Ami azt illeti, kíváncsi vagyok a Will elleni nyomozásra. A régi “pénzlopása”, amit vissza is tett, elévült már. Akkor miért fenyegetik ezzel? A bírák vesztegetése ? Ez megint olyan dolog, hogy bizonyítani is kell. Erre legjobb a tettenérés, vagyis amikor rá akarná venni valamire az egyiket. De ilyen nincs! Azt sem értem, hogy az esküdtszék dönt abban, hogy bűnös v. nem valaki. Mit ér akkor a bírák lefizetése? Szerintem Will egy túlélő. A fórumokon olvastam 2 spojlert, amit nem árulok el, mert az a biztos, amit mi látunk és nem lövök le poént. Az egyik az, hogy kit fogad fel védőjének, a másik a szezon végi munkájáról szól.
   Hol van még január 16?!?! 🙂

   • Hát a Will elleni nyomozásban is mindenkinek más az érdeke. Ugye Peter elsősorban személyes indokok miatt kezdett bele, de most már hogy Wendy vezeti a nyomozást, neki Peter lebuktatása a célja. Én nem is értem amúgy, Peter hogy bízhatott meg Wendyben?! Ezzel szépen maga alatt vágta el a fát, mert ha Will ellene fog tanúskodni, akkor megint kitör a botrány és elbúcsúzhat mindenféle politikai tervétől…

 3. Will karrierjének vége? Érdekes lesz. Remélem Canningnek komoly szerepet szánnak, átmehetne hozzájuk Alicia 🙂 A peres rész kicsit ellaposodott ebben az évadban, Eli kampányaival elég sokat foglalkoznak, miközben a nagy dráma tárgyalótermi ütközetek elmaradnak, a katonai bíróságon volt végre először, hogy vesztettek. No nem annak szurkolok, csak egy idő után elveszíti az ítélethirdetés pillanata a varázsát, ha mindig nyernek.

 4. Hunsubbyme köszi a dátumot! Jó sokára lesz! Most néztem meg a magyar szövegeddel az utolsó részt. Alicia kezd nekem csalódást okozni. Még van képe nevetve kérdezni Willtől, hogy “akkor ennyi volt? “( Miután ő kérte a szakítást!)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s