The Good Wife 3×10 felirat

The Good Wife – 3×10 – Parenting Made Easy (HDTV-LOL, 720p-DiMENSiON) felirat letöltése.

The Good Wife – 3×10 – Parenting Made Easy (WEB-DL.720p-NFHD) felirat letöltése.

Epizód letöltés MEGAUPLOAD-ról.

HDTV

720p 1 2

WEB-DL 1 2

Következő rész december 11-én lesz.

Reklámok

5 thoughts on “The Good Wife 3×10 felirat

 1. Na, most kezdődik majd a “tánc” ! Mert ettől még semmi nem változott, legfeljebb Alicia pillanatnyilag háborgó lelkiismerete nyugodott meg kis időre. Kíváncsi vagyok, mikor tudja meg, hogy mi folyik az irodájuk ellen? Nekem kicsit erőltetett, amikor mindig a gyerekekről beszélnek. Ezek maholnap már elköltöznek otthonról és mennek más városba tanulni! Nem annyira ‘gyerekek’! Én még reménykedek az Alicia-Will párosban.

  Nem is beszélve arról, hogy hálás köszönet a fordításért. Hétfőtől kezdve mindig ide járkálok! 🙂

  • Szívesen a feliratot! 😉

   Igen, kezdenek felpörögni az események, mondjuk eddig sem unatkoztunk. Én is sajnáltam, hogy szakítottak, kíváncsi vagyok azért, hogy Will ennyiben fogja-e hagyni, vagy megpróbálja őt visszaszerezni? Remélem igen. 🙂
   Igen, azért Aliciának is meg kell fontolnia, hogy a gyerekei már nem “gyerekek”, 1-2 év és elköltöznek… Akkor mi lesz majd, ott marad egyedül az üres lakásban?? Persze mondjuk az is érthető, hogy megijedt, hogy a lányát elrabolták, ez is szépen fel volt vezetve már több rész óta, hogy majd hihető legyen az, hogy ennyire bepánikolt. Meg behozták újra M.J Foxot (éljen!) aki pont rátapintott a lényegre a gyerekekkel kapcsolatos témában. Én azért a szívem legmélyén örülnék, ha átmenne Canning cégéhez, nagyon bírom őket együtt.
   Sok mindennek ki kéne még derülnie, túl sok titok van most Alicia előtt. Pl. mit fog szólni, ha rájön a Will elleni nyomozásra:O Akkor Peter végleg elásta magát előtte sztem. Biztos az is ki fog derülni, hogy Diane azt akarta, hogy Will szakítson vele. Meg, hogy Kalinda találta meg a lányát.. De majd meglátjuk.

   • Ha Alicia komolyan gondolja a szakítást, el kellene mennie máshová. Mert itt úgysem lenne problémamentes együtt dolgozni Willel! Egy ilyen kaliberü nőnél nem tudom elképzelni, hogy újra összeköltözzön a férjével! De van még időnk 1-2 csavarhoz, meglepetéshez! 🙂 M. J. Foxnak én is nagyon örültem! Hú de jó, hogy most szombaton már lesz új rész!!!!!!

 2. Én örülnék, ha Alicia elmenne a Lockhart/Gardnertől, a jogi rész nagyon leült, kicsit felpörögne ha lennének Alicia-Will/Diane ütközetek a tárgyalóteremben. Canning és Alicia jó ügyvédi párost alkothatnának.

  • Fúú, az tényleg érdekes lépés lenne, de tényleg mintha lógna a levegőben, hogy Alicia átmegy Canninghez.. Megszokhattuk ebben a sorozatban, hogy nagyon szépen vannak felvezetve az ilyen dolgok. És ugye a mostani részben (3×11) pont Owen mondta neki, hogy hagyja ott a Lockhart/Gardnert :O

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s