The Good Wife 2×23 felirat

The Good Wife – 2×23 – Closing Arguments (HDTV-LOL) magyar felirat letöltése MEGAUPLOAD-ról vagy OPENSUBTITLES-ről.

A teljes epizód letöltése ISOHUNT-ról.

Hát ennyi volt a 2. évad. Már alig várom, hogy szeptember legyen, és folytatódjon a sorozat. A CBS átrakta vasárnapra a sorozatot, szerintük ez egy elismerés, mert oda csak a legjobbak kerülnek. Reméljük, hogy hozni fogja a nézettséget jövőre is, és lesz negyedik évad 🙂

Reklámok

9 thoughts on “The Good Wife 2×23 felirat

 1. Nagyon köszönöm! Remélem még folytatódni fog a sorozat és a fordításod is, mindkettő nagyon jó.

 2. Köszönöm a feliratot, nagyon jó évadzáró rész volt, már vártam mikor jönnek össze, még a Kalinda-Cary párost is megnézném együtt.

  • Nekem is tetszett ez a rész, én is Will párti vagyok 🙂 Kalinda-Cary is jó páros lenne, de Kalinda másik csapatban játszik. Én már nagyon várom, hogy szeptember legyen, és jöjjön a 3. évad!!!

 3. Szia!

  Egyébként email-ben keresnélek meg, de mivel a kérés tárgya vonatkoztatható kicsit a Good Wife-ra is és mert egyébként sem tudom a te címedet úgy mint más fordítókét ezért ide írok 🙂

  Elsőként had köszönjem meg a The Good Wife-on végzett kiváló munkádat, emiatt is bátorkodom megkérdezni, hogy nem volna-e kedved egy másik ügyvédes sorozatot elvállalni, amennyiben persze időd is engedi.

  A Suits című új USA sorozatról volna szó, mely valószínűleg az év egyik nagy meglepetésének számít, mivel szinte ismeretlen, vagy másodvonalbeli szereplői ellenére is (vagy épp ezek miatt) remek minőséget képvisel.

  Máskülönben nem tolakodnék itt és így ezzel, csak mióta Aliast, Halamitát és egyéb, olyan magas színvonalt képviselő fordítókat sikerült meggyőznöm néhány sorozat, vagy film megtekintéséről és elkezdéséről mint te magad is, azóta túlságosan elbizakodott vagyok és folyton azt remélem még sikerülhet pár embert hasonlóan érdeklődővé tennem valami iránt.

  Szóval, mivel látni valóan sorozatjunkie olvasó lehetsz többet nem is kell mondanom miért érdemes a Suits a figyelmedre, az már más kérdés persze, hogy kész lennél vállalni is a fordítását ezek után.

  Kifejezetten az eddigi vállalásaid apropóján kereslek meg ezzel a kéréssel, hisz nagyon is bírni látszol azzal a szakértelemmel, ami a Suits esetében elkelhet egy fordítónak.

  Ízelítő a sorozatból:

  Máskülönben kellemes nyarat és jó fordítást kívánok neked!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s